Monday, December 21, 2015

SK-II murahhhh di LAZADA!

tim87 | 4:40:00 PM |
Assalamualaikum korang!

Tadi terbukak website LAZADA and aku nampak la banyak gilerr sale!! Ni yang buat aku jadi addict balik nak beli barang-barang online ni. Oh, satu je aku tengok kat Lazada ni memandangkan stock Pitera aku dah habis and Stempo pun dah nak habis.. So, usha kat sini murah beb! Tapi kena beli set la. Ada banyak set yang offer ni, cuma pandai-pandai korang lah nak pilih set mana. Bagi aku, asalkan ada PITERA SET tu pun dah memadai. Aku tak pakai yang lain sangat. Tu je aku mampu beli since aku bujang lagi.. hihii... starting 2009 kot aku pakai produk ni. Tapi, tak konsisten.. hahah! Ada duit, ada la produk, takdak duit diam-diam jaa.. ekekekekek..  Ok, meh tengok apa yang ada kat Lazada hari ni. Korang kena cepat, sebab sales ni abes tak tau sampai bila.. Hujung tahun ni kot.

Ok nah, ni antara yang aku sempat screenshot. Ada banyak lagi sebenarnya, tapi ni antara set or items peberet all the time aku lah sangat tu. Hahahaha!

Ok, mesti ade yang pelik, set sama tapi kenapa harga lain-lain. Korang cuba tengok kandungan setiap botol tu, ada yang 30ml ada yang 10ml, 15ml, 40ml and so on.. So, korang nak yang mana. Bagi aku better amek yang banyak sket, so, lambat sket abes.





*yang ni set yang aku nak grab tu!* Murah kan?

Set ni yang aku selalu pakai tu. Stempo ngan pitera tu. 

Actually, aku tak pernah beli barang kat lazada ni. Before ni aku beli kat kaunter SK-II kat parkson tu je. 2 tahun kebelakangan ni aku usha website, and aku jumpa satu webiste murah yang jual SK-II. Make sure original ye uolss.. Taku risiko beli yang tak ori. Tapi ade ke yang tak ori eh..? erkk, aku pun tak tahu.. Oh, lupe nak bagitahu.. Website yang aku maksudkan tu adalah BESTBUY WORLD! Cer korang ushaaa jap. Siesss murah lagi-lagi time Happy Hour dorang. Tapi korang kena alert la Happy Hour dorang tu bila and apa yang dorang jual time happy hour tu. Siesss muraahh!

Aku pernah dapat set yang last macam gambar kat atas tu, which is Stempower (2 pcs) ngan Mineral Essence (2 pcs) kat Bestbuy World tu dengan harga RM195!! Murah tak? Cube korang darabkan dengan 2 pcs amaun RM138 kat atas tu berapa jadi? RM138x2 set =RM 276 beb!!! Berapa dah korang dapat save kat situ daripada RM195 aku beli. ehehe.. Eh, ni bukan nak compare eh, ni nak gitau betapa murahnya set ni kalau beli online. Lazada ni memang murah jugak cuma skang ni Bestbuyworld tak bukak Happy Hours set yang aku nak tu.. So, aku decide beli kat LAzada je lah. Try camne service dorang pulak. heh! =)

Ok, aku nak purchase jap. Nak usha barang lain pulak. hihi.

Daaaaa......! Muuuahhhciked!


xoxo, 
bercakap dengan bintang

3 comments :

Diya Hanun said...

Hehe..beli online ni best tapi kena hati-hati juga

ctmz said...

yupp diya! memang kene hati-hati. So far setakat ni tak pernah kena tipu lagi. Mintak dijauhkan lah eh.. :)

liza said...

sis..skII dari lazada ni original ke tak ye?since sis dah penah beli tu yg nk tanya tu...