Monday, December 28, 2015

LULUS EXAM JPA!

tim87 | 5:56:00 PM |
Assalamualaikum korangg!!

Jyeaahhhh!! Setelah sekian lama menunggu keputusan Peperiksaan Dan Undang-Undang Kerajaan ni, akhirnya keluar jugak! Ingatkan tak keluar-keluar lagi. Dari hari tu check still takda.. Hari-hari aku bukak sampai muak dah.. tup-tup tadi aku saja nak try je, eh eh! LULUS beb!! hoyeahhh! cepat-cepat la sah jawatan ni. Boleh aku blah awal-awal daripada jabatan neh. Eh..? Hahaha! krikkk..krikk...!

Tadaaa! Tak sangka dua-dua paper tu lulus hoi. Aku ingatkan paper undang-undang tu gagal. Al-maklumlaa, part-part law tu aku memang failed sket. mueheheheh~ Tak sia-sia la aku beli buku mahal-mahal walaupun tak sempat baca! Syukur alhamdulillah. So, setel la syarat aku nak sah jawatan pasni. Harap pasni dipermudahkan pulak nak tukar ke jabatan lain.

p/s : Sayang dah lulus b! Hadiah ney? Dah promise ariya naaaakkkkk... hehehe :)


Thanksss b sayang brik sayang semangat ngan sayang walaupun sekda semangat ariya.
Mmmuuahhhcikeddd b!


xoxo,
bercakap dengan bintang