Tuesday, November 20, 2012

Salam Maal Hijrah 1434H

tim87 | 4:45:00 PM | 3 Comments so far
walaupun arini dah masuk 6 Muharam 1434H, aku gagahkan diri ini untuk ucapkan selamat tahun baru islam dan salam maal hijrah kepada semua silent reader, blogger2 sekalian dan seluruh umat islam di dunia..

aku doakan, apa yang berlaku tahun lepas dapat menjadi iktibar untuk kita pertingkatkan diri kita serta aqidah kita..  semoga tahun baru ini akan jadi lebih baek daripada tahun lepas.. inshaAllah..

Untuk pengetahuan semua jugak, petang asar tersebut merupakan tarikh keramat untuk aku dan encek hubby, di mana kami telah selamat diijabkabulkan dengan sekali lafaz sahaja daripada enchek hubby.. so, maknanya, aku nikah xsempat masuk tahun baru la kan..? 29 Zulhijjah 1432H-29 Zulhijjah 1433H.. xpe, janji kami ingat, asal awal muharam je, anniversary kitorang dalam bulan Islam.. senangkan nak ingat..? so, maksudnya kami dah setahun bernikah walaupun dalam tarikh masihi sebenar belum lagi sampai setahun (24.11.2011).. alhamdulillah, syukur ke hadrat Mu ya Allah.. hidup kami sangat bahagia walaupun kami berjauhan dan jarang berjumpa.. apa-apa pun, tarikh xpenting sangat kan..? =)

banyak wishlist aku sempena tahun baru Islam ni.. next entry aku cerita k.. skang ni pun tgh melayan kesakitan kegigian yang keamatan kesangatan... urgghh... Tuhan je yang tahu.. ;'(

Ok la, sambung buat keje.. balik keje nanti inshaAllah aku sambung balik ek.. 

Selamat Ulangtahun Perkahwinan untuk aku dan enchek hubby..! 
Love sayang sangat-sangat! 
Mmmmmmmuuahhh!!

Tuesday, November 13, 2012

weekend yang agak enjoy..!

tim87 | 11:50:00 AM | 4 Comments so far
Last week aku cuti, jalan-jalan p kuching.. actually, kitorang 1 family ade hajat booosarr jugak la nak p sana.. ehemm.. kami datang nak merisikk..! haaaaaa.. merisik siapa..? nanti aku cerita k.. lastweek jugak aku agak happy sebabnye enchek hubby pulang ke sarang.. hehe.. *malu* tapi cuti dia 1 minggu jerk.. so, we all spend time together.. tak nak buang masa sebab 1 minggu tu kejap jeerr.. nanti dia balik aku nagess lagi.. uwaaaaa...

oh, cerita bab merisik pulak.. adik aku yang lelaki tu tetiba je nak suruh parents aku p merisik "kawan" dia yang dok kat kuching tu.. aku xtau n xkenal pulak "kawan" dia tu.. adik aku ni keje kat sabah (Beluran)... tahu tak..? tak tahu diam.. huhu~ aku tahu adik aku ni byk kawan2 pompuan.. tapi xsangka plak melekat dgn org kuching.. xpe, dah namanye jodoh kan.. takdir dan ketentuan kan di tangan Yang Maha Esa.. kami redha dan turutkan jugak...  aku xsempat nak save gambar, so, aku xdapat nak upload gambar masa hari merisik tu.. btw, kami kat sarawak biasa panggil adat ni adat BERTEKOL.. ok, nak cerita ckit pasal adat BERTEKOL.. actually aku pun bukan tahu sgt pasal ni.. hihi.. dia lebih kurang jugak macam adat merisik.. just hantar cincin sebagai tanda ikatan.. at least orang tak kebas bakal "kawan sehidup semati" kita tu.. disusuli dengan duit pembuka mulut.. aku dgr2 biasa org bagi RM50, tapi adik aku hari tu bagi RM150 duit TEKOL dan RM50 pulak sebagai pembuka mulut... kami sertakan dengan sebakol buah-buahan sebagai cenderahatii untuk pihak pompuan.. oh ye, nak tahu x..? kalau aku hari tu, pompuan pertama yg nak nikah.. adik aku ni pulak lelaki pertama yg nak nikah dlm family kami.. so, abg aku masih juga menunggu dan terus menunggu.. hehe.. ok, nanti aku free aku haplod la gambar2 yg ada sekitar majlis tersebut k.. simple je majlis tu.. kami dari rombongan lelaki pun xbanyak, sebab ni baru nak merisik kan.. lebih kurang 10org je dari pihak kami.. lega sebab majlis yang simple mimple dah selesai.. =) alhamdulillah.. doakan untuk adik aku ek.. xtau bile nak kawen nyer.. aku plak yg smgt nak DIY macam2.. hehe~ 

ok, stop utk majlis bertekol tersebut.. malam sabtu tu, aku dgn boringg nye ajak enchek hubby dan kazen dia p tengok wayang.. pilih punya pilih, aku pilih cerita ISTANBUL, AKU DATANG.. sebabnye apa..? sebab ade BETO.. hihi~best ke xbest,  lantak la labu.. janji aku dapat tengok enchek BETO kat dalam tu.. lepas je makan, trus kami ke MBO,THE SPRING beli tiket.. ermm, midnight pun midnight la.. crita tu start pukul 12.50 pg.. ok, nak dipendekkan cerita, cerita tu aku bagi 3-4 bintang je.. sedang-sedang best la.. sebab ade enchek BETO kot dia jadi best.. hehe.. ceritan ni dibintangi oleh Lisa Surihani, Tomok dan Beto Kushairy.. 


aku suke watak lisa dalam tu sebagai Dian.. cute je... memang cunnn sgt arr dgn enchek BETO yang dikatakan GAY dalam tu.. haha.. lawak la.. sape yg belum tengok crita ni, aku sarankan korang tengok sbb dia boleh buat korang senyum lebarr sampai ke mata.. hihik! 

cute kan DIAN...?

jap jap, korang tahu tak enchek hubby cakap camni kat aku " xde nyee si beto tu kenal ngn awak.." haha.. aku xpeduli.. lalalalala... ni antara gambar2 yang aku suke gilerr dalam filem ni.. jom cuci mate tengok enchek BETO aku.. hihi..




cute kan..? hehe~


ok la.. sampai ni je entry aku kali ni.. point utama aku nak cerita pasal beto je.. hehe... aku blah dulu ek.. nak skodeng beto jap... hihi~ jangan mareee haaa... =D





Thursday, November 01, 2012

Segmen : Follow Sampai Pening

tim87 | 5:27:00 PM | | 19 Comments so far
eh, aku blogwalking tadi terjumpa satu segmen ni.. haishh, nape aku xtau ah..? nampak sangat aku kurang peka keadaan sekeliling.. haha.. segmen ni dah start 1 Oktober yang lepas..? nape aku baru jumpa ni ha..? aku da terlepas sebulan ok..! haha.. =D tapi aku xpeduli, aku nak join jugak.. kalau korang nak join the club, klik je pada banner kat bawah k..Selamat Bersegmen!


ok, dah klik..? kalau dah klik, bace dan pahamkan dulu syarat-syarat yang dia bagi tu.. yang paling best part "words verification" tu.. payah tau nak comment ke nak follow ke, perlu isi mende alah tu... kalau dah nama nya blogwalking, ape la gune nak letak words verification tu lagi kan..? baek xyah blogwalking je.. uhuk3.. sorry pada yang terasa k.. aku rasa ramai jugak rakan bloggers yang fed-up jugak kalau kene dgn situasi ni, betul tak..? =) so, pelizz REMOVE that item ok..! hihihi~

baekla, aku dah pening dah ni.. dah namanye segmen follow sampaii peninggg kann.. hehehe!

# follower aku ciput je ni ha.. malu je aku nak printscreen,... ^__^ follow tau, jangan xfollow..


say hello to November!

tim87 | 5:03:00 PM | Be the first to comment!
hari  ni cun 1 November 2012.. sebulan je lagi nak menerjah ke tahun baru ---> 2013.. wahh.. cepatnye masa berlalu kan..? ok, aku nak ucapkan selamat tinggal kat oktober.. xbanyak peristiwa yang berlaku pada bulan sepuloh yang lepas.. hope bulan November ni akan jadi baik-baik je untuk aku dan keluarga.. 


ok, november..? ape yang menarik pada bulan ni.. hehe~ satu je tarikh penting bulan november niyang aku akan ingat sampai bila-bila.. 25.11.2012 <---- tarikh ni merupakan tarikh keramat bagi aku dgn enchek hubby.. dengan hanya satu lafaz je, aku serta merta dah jadi hak milik enchek hubby.. alhamdulillah.. apa-apa pun akan aku story mory ke entry akan datang k.. panjang lagi bulan ni.. hihii~

jom, say hello to NOVEMBER...!


Wednesday, October 31, 2012

red velvet oh red velvet!

tim87 | 5:29:00 PM | | 6 Comments so far
aku tak tau pesal aku sejak dua tiga menjak ni teringin sangat nak makan cizkek.. ape2 je yang berkaitan dgn ciz.. *padahal memang feveret aku pon* hihi~

aku skang suke red velvet.. sebab topping dia adlh cream cheese.. sape-sape pernah rase memang nak makan puloh-puloh kali kan..? hhiiihi.. aku xpernah try nak buat red velvet nih.. tapi, maybe malam ni aku nak try buat.. sllrrpp.. telan air liur tengok gambar nih..

kredit pic : enchek google











goodluck pada aku yang akan try buat red velvet yang ohsem mcm ni jugak k..! ^__^ nanti kalau jadi, aku post kat entry sekali dgn resepi sekali.. kalau kek aku jadi la.. hihi~



Wednesday, October 24, 2012

SEGMEN BLOGLIST PELANGI ME & MY FAMILY

tim87 | 5:08:00 PM | | 2 Comments so far
petang-petang ni kite main segmen-segmen lagi nak tak..? jom! korang klik je gambo kat bawah tu yerkk..



pssttt! aku dengar-dengar ade hadiah misterii.. meh la ramai-ramai kite join ek.. selamat bersegmen! =) peace yo..!~

Friday, October 19, 2012

CONTEST : Berapa tahun sudah?

tim87 | 4:23:00 PM | 2 Comments so far
arini aku malasss sangatt sebabnyer keje aku byk dah settle.. so, aku g jenjalan kat blog jer.. aku jumpe contest ni.. so, tanpa pk panjang, aku join jugak walaupun selama aku join contest, aku xpernah menang.. haha.. ^__^

sila klik banner ni kalau nak join ok! 


" pada tarikh 10 November 2012...sudah berapa tahunkah cik siti berpasangan dengan en.boyfie?"



ni jawapan aku : 2 tahun (confident jerr) hik! 



TARIKH TUTUP : 23 OKTOBER 2012 (selasa) pukul 10 malam




## pssssttt..! nak tahu x..? owner contest ni sama je name ngan aku.. hihi.. tapi aku ade 'NUR'.. hehe~ tu je aku nak cakap.. =) kbaii..


Friday, October 12, 2012

Jumaat yang Baraqah

tim87 | 12:04:00 PM | | | 6 Comments so far
salam jumaat all the bloggers.. 

sedeyh plak ari ni sbb last day spend time dgn enchek hubby setelah hampir 2 minggu lebih aku kat sini (KL).. aku je yang sedeyh.. tatau enchek hubby sedeyh ke x.. huhuhu.. aku bukan la sedeyh ape nye, bkn xnak jauh sikit ngan enchek hubby, probznyer kitorang memang dok jauh2.. dalam setahun 2-3 kali je jumpa.. yela, kalau dekat jumpe ari-ari pun xpe kan.. ni aku dok sarawak, die plak dok keyeLL,.. kalau dapat gune kreta xpe la kan.. ni guna airasia/MAS yang sekali sekala je murah.. huhuk3.. kesian aku kan.. ermm.. xnak fikir la.. menccciii... :"(


pape pon, aku doakan moga2 kami diperdekatkan dan ade anak cepat2.. amin.. jelesss nyerr tengok kawang-kawang yang dah kawen dapat anak.. huhu~ bkn rezeki aku lagi kot.. xpe laa.. tu kje ALLAH SWT, kitorang hanya mampu je merancang dan berusaha kan.. kannn..?? *tau xpe*

baeklaa.. aku nak share satu doa keluarga bahagia sempena hari yang mulia ini.. inshaAllah kite share same2 ek.. semoga dipermudahkan segalanya dan diberi keberkatan hidup all the readers.. aminn.. =)


Tuesday, October 09, 2012

♥JOM BLOGWALKING♥

tim87 | 12:52:00 AM | | | | 48 Comments so far
Assalamualaikum wbt..

ari ni, aku nak jenjalan je kat belog orang... bukan STALKER ok.. hehe.. nak blogwalking je~ 
sebabnye aku sedar yang follower aku ni secubit jer.. huhu..~
followers TERKINI aku cume 131 jerr.. kesiannnnkann.. huhu~
jom follow CT..!


sila klik enchek banner kat atas ni kalau nk join ok!

p/s : Tiada sebarang paksaan dan sekatan untuk join. Tak kira sebarang kaum, bangsa dan agama. Pihak kerajaan mahupun pihak pembangkang, korang bebas untuk join segmen ni.

TARIKH TUTUP : 16 OKTOBER 2012



Monday, October 08, 2012

~tacap-tacap inchik belog~

tim87 | 3:33:00 PM | | | Be the first to comment!
assalamualaikum wbt semua..
Selamat menyambut bulan oktober~ *aku terlewat 8 hari doh*~


lamanya xpost sumting kat belog..sejak terbang kemari, masa nak online pon kurengg.. sebab rindu dengan enchek hubby dah dilepaskan..tapi for almost 2 weeks jee.. hhuhu..happy holiday to me! yiiiihhaa~ ^__^

btw,  CT saje je nak blogwalking je, xtau nak post ape kn.. ari ni, tersangat la borinxx jadi surirumah.. hehe.. enchek hubby dah start keje dah this week.. so, agak patah kaki jugakla CT ni.. errrkk.. program lastweek..? wallaaawehh.. agak best jugak sebab BFF ct ade kat sini jgak walaupon xlame! =) hari yg sgt ohsem ok! nanti la haplod pic2 best ok.. 

plan arini nak tacap n mekap inchik belog ni.. lame dah xmekap die.. kesiaaannn.. borinxx asyik tengok template yg lame je kan.. try tgh buat doodle utk diri sendiri.. tapi malu nak post.. haha.. tunggu la satu hari doodle tu perfect baru CT akan post.. =) *malu-malu* 

so, sape-sape yang ade tutorial mekap belog sila share dgn CT k.. banyak nak kene atur nih.. belog macam saranggg semottt pon ade... uhuk3..

jomm kite tacap-tacap! yippi..!

Wednesday, September 19, 2012

♥~ciri-ciri SUAMI pilihan~♥

tim87 | 9:22:00 PM | | 6 Comments so far
Assalamualaikum semuaa..

tonight i have 1 topic to share.. =) xkira la yang dah kawen ke, yang belum kawen ke.. just nak remind sama-sama termasuk diri sendiri.. hehe.. jom check adakah pasangan kita ada dalam ciri-ciri kat bawah.. harap semua reader yang baca ni tak kira laki ke pompuan, checklist diri sendiri jugak..  yang paling xsuka kaki pukul dan panas baran.. takottt weyh.. mintak dijauhkan ek..



xoxo,
bercakap dengan bintang

Tuesday, September 18, 2012

♥~Jom tingkatkan followers sampai lebam~♥

tim87 | 12:50:00 AM | | 83 Comments so far

haaa....! nak join tak..??! klik kat pic atas ni kalau nak join.. 
exchange link dgn ct jugak tau! nanti ct follow korang balik.. ^__^
senang je kan..? 
jemput kawan-kawan yang lain jugak tau!
biar diorang lebam jugak! hehehee~


♥thanxx blogger kiut dan miut! lov u all..♥
follow tau! jangan xfollow pulak! ^__^ ngeeeee~~
klik kat sini!

♥Segmen : Let Be My Follower by Fayun♥

tim87 | 12:01:00 AM | | | 4 Comments so far
Assalamualaikum bloggers..

Jom arini kite main exchange link beramai-ramai.. ^__^
Follow belog saya yang buruk ini dan twitter saya yang kiut ini... ^___^
Kalau berminat nak join segmen ni, klik kat sini ok!




syarat-syarat:

 mempunyai blog dan twitter.
 follow blog ifa & follow twitter ifa. (kalau takde twitter takpe)  *wajib  
 buat entri yang bertajuk Segmen : Let Be My Follower by Fayun
 dalam entri tu, tempekkan bannerburuk.jpg dan sertakan link ke post ni
 dalam entri tersebut, letaklah nama twitter korang, kalau boleh linkkan terus. ifa akan follow
 dah siap semua? letak link entri tersebut dekat kotak comment ye!


tujuan buat segmen ni:
 bukan nak cari ke-po-pu-la-ri-ti-an
 ingin berkenalan dengan blogger lebih erat
 saling kenal mengenali antara sesama blogger
 mengeratkan silaturrahim sesama blogger


Assalamualaikum.. ^__^

Monday, September 17, 2012

♥Partner Giveaway By Fiqah dan Ieyla♥

tim87 | 11:19:00 PM | | 6 Comments so far
♥Asslamualaikum wbt..♥

♥Entry kali ni just nak join and promote giveaway dari belog fiqah dan Ieyla.. sedikit sebanyak akan menambahkan follower-follower ct yang belog dia dah berdebu berpanjangan tu.. hehe.. ^__^ 

klik kat sini ek!

♥Syarat diorang sonang je.. hehe..

Syarat Penyertaan :
1. Mempunyai blog.
2.Warganegara Malaysia.
3. Tiada had umur dan jantina.
4.Wajib follow blog Fiqah dan Ieyla.
5. Wajib follow/like/add semua sponsor. *jangan tipu yer

♥nak tahu lebih lanjut, klik jek kat link yang ct bagi tu.. =) jom, share n join beramai-ramai untuk menambahkan follower korang.. siessly, xrugi babe!

selamat berbelogwalking kawang-kawang! ^____^

i lap u'all.. 

Sunday, September 16, 2012

♥PJJ oh PJJ♥

tim87 | 3:03:00 AM | | 9 Comments so far
Assalamualaikumm readers..

korang tau PJJ tu ape..? PJJ yang ct maksudkan bukanla Pengajian Jarak Jauh but PERKAHWINAN JARAK JAUH! yEss!! kawenn! ct adalah salah seorang dilema dalam PJJ.. ohhh~ cdeyh sangat! ct kat sarawak, enchek hubby pulak kat KL.. nak ulang alik, siessly memerlukan bajet yang sangat besar.. ohh no...! xkan nak habessskan duit ke situ rite.. tapi xpe, mungkin ini dugaan ALLAH SWT pada kami.. mungkin ada hikmah jugak kan.. siapa tahu.. 
KESABARAN dan KEPERCAYAAN tu paling penting, kalau x, memang goyah jugak la.. jom, ct nak share tips ni, hampir kesemua ct buat kecuali TIPS 3.. =( jaohhh cek kak oii.. xdapat nak balik every week.. gaji cukup makan je.. uhuhuk3..


Berikut adalah tips-tipsnya demi menjaga hubungan jarak-jauh anda:-


TIPS 1: Kerapkan berhubungan. Yang terbaik ialah hari-hari! Ya, setiap hari anda WAJIB hubungi pasangan anda. Jika anda berdua tinggal di Malaysia, jangan kedekut sangat melaburkan kredit telefon anda tu untuk telefon pasangan anda. Tiap kali sebelum tidur, telefon dia dan ucapkan ‘good night’ pun sudah mamadai. Anda boleh bergilir-gilir setiap malam untuk siapa yang akan hubungi siapa dulu.

TIPS 2: Gunakan Facebook, YM Messenger atau GTalk sebaik mungkin. Anda boleh berchatting dengan pasangan anda di siang hari sambil anda bekerja di pejabat. Selain ianya percuma saja, anda boleh kekalkan keintiman anda dan pasangan.

TIPS 3: Hujung minggu, pulang ke rumah yang anda tinggal bersama. Paling minimum, jika anda rasakan ia membebankan dan ingin menjimatkan lagi kos, anda boleh pulang bertemu 2 minggu sekali. Seminggu sekali adalah lebih baik sekiranya mampu.

TIPS 4: Sentiasa berlaku jujur dengan pasangan anda. Jangan sesekali berlaku curang. Ingat, Allah SWT sentiasa melihat segala perbuatan anda. Jika anda buat perkara yang ‘bukan-bukan’, pastinya pasangan anda akan tahu juga akhirnya.

TIPS 5: Kerapkan lah anda berdua saling ber-SMS. 

TIPS 6: Anda boleh sekali-sekala lakukan Video Chat atau video conferencing. Apa yang perlu anda ada ialah hanyalah sebuah webcam yang murah dan banyak boleh dibeli di kedai-kedai komputer dan perisian Skype. Yang best nya Skype ni, anda boleh juga membuat panggilan telefon secara percuma dan perisian ini pun adalah percuma sahaja.

TIPS 7: Dan tips yang terakhir ialah sentiasalah percaya kepada pasangan anda. Percayakan perkahwinan yang anda bina tersebut. Banyakkan berdoa kepada Allah SWT supaya terus menguatkan lagi perasaan percaya terhadap pasangan anda. Jika anda mempercayai pasangan anda, nescaya pasangan anda turut akan mempercayai anda jua.


Anyway kan, kita masing-masing ada cara tersendiri utk menjaga hati pasangan kita. tapi bagi ct, sebagai seorang perempuan, cta rasakan perempuan suka sekiranya suaminya sering menghubunginya, mengambil berat akan dirinya. Ct xnak jauh-jauh dr enchek hubby, tp apakan daya.. Biarlah masa yg menentukan kami dapat tinggal serumah. Sekiranya rindukan suami, maka sentiasalah berdo'a pada Allah SWT, hanya DIA yg mampu menjaganya tika kita tidak mampu menjaganya. Wallahu'alam. 

i love u sangat-sangat enchek hubby
mmmmuuuaaaahhh dari kejauhan

Friday, September 14, 2012

debu yang kiut!

tim87 | 1:12:00 PM | Be the first to comment!
Assalamualaikum wbt.. salam jumaat semua.. and masih xterlewat kan nak ucap selamat ari raye kat suma beloggers yang kiut miut, ensem mencem, canteq manteq..

ari ni, saje je lawat belog, nak tengok dah ramai ke followers... *ramai la sangat!* hahah.. ^___^

Tersangat la lame belog ni ditinggal sampai debu TERsangatlah TEBAL.. ohhh.. cepat gi cuci... 
errmm.. tengahari jumaat ni, xnak gi mane-mane.. dok opis, jadi silent reader n jalan-jalan kat belog2 orang yang gojes2.. ohhh..belog saya xsegojes belog korangg!!.. uwaaaaa.... TERSANGAT la malas nak menghiasssss! 


entry kali ni, xnak cakap panjang.. bak kate orang, jgn xhapdet langsong! haha.. itu saje.. time kasih..  
u all sangat-sangat! salam jumaat all beloggers...




Wednesday, June 27, 2012

jOm boRong SaMpuL duiT RayA eksLusiF..!!

tim87 | 6:00:00 PM | | 2 Comments so far
Assalamualaikum wahai cik-cik dan encik-encik beloggers sekaliaann.. =)


semoga anda sedang senyum sewaktu membaca entry kali ini.. woohaaa.. semangat2..!
title entry pon nampak cam semangat jer kan.. hehe.. korang mesti cakap camni dlm hati skang ni "eh..eh..belum puase lagi dah dok pikiq nak raye.." hehe.. saje je, haaa...korang ade..? haku hade..!

ct nak promote ni, walaupun  raye masih jauh lagi.. kepada sesiape pemborong yang berminat nak jual sampul duit raya waktu bulan puase ni, boleh la menempah awal ye kat ct sbb takt nanti stok xckp.. *kalau borong harga lebih murah tau* ok, kalau yang xnak borong plak n nak beli secara persendirian, kami jugak ade pakej2 yang tertentu untuk kalian pilih.. pakej2 ade kat bawah ek.. boleh la cuci2 mate kejap..

Anda boleh buat DUIT dengan bisnes sampul ni.. Pakej ni, khusus untuk peniaga-peniaga bazaar atau peniaga pasar malam.. kalau nk bisnes sendiri pn ok jugak.. kalau ade family or member2 yang nak beli, pakat2 ramai2 kongsi, kalau cukup untuk harga borong, anda boleh grab untuk pakej borong.. senang kan..? MURAH plak tu.. ihihi.. kami ade 6 DESIGN kesemuanya, setiap pakej dikehendaki mempunyai 6 design dan design tersebut tidak boleh dipilih.. (*takut short utk pakej lain). 

sebarang tempahan hendaklah dibuat dengan mengisi BORANG TEMPAHAN yang terdapat dalam FANPAGE FACEBOOK kami iaitu di LINK INI.. <----sila klik disini!
pembayaran adalah secara TUNAI dalam akaun bank yang telah dinyatakan dibawah..
JOm, apalagi, WOW suasana RAYA tahun ini dengan keriangan kanak-kanak! Kanak-kanak pasti gembira mendapat sampul ni walaupun hanya ada sehinggit didalamnya..~ limited editon woo wa cakap luu.. =)



kod : google images

kod : lanun

kod : mYphone

kod : muka duit

kod : naruto

kod : youtube


HARGA PAKEJ YANG KAMI TAWARKAN..!!

PAKEJ BRONZE

(1) 3 paket(15kpg sampul) x 6 design = 18 paket(90kpg sampul)
      HARGA : RM 32.40 (RM 1.80/paket)+ penghantaran RM3.50
(2) 6 Paket (30 kpg sampul) x 6 Design = 36 paket (180 kpg sampul)
      HARGA : RM 57.60 (RM1.60/paket)+ penghantaran RM 3.50
-------------------------------------------------------------------------------------
PAKEJ SILVER
250 Paket (1250 kpg sampul) x 6 Design = 1500 paket (7500 kpg sampul)
HARGA : RM 1,950.00 (1.30/paket)
--------------------------------------------------------------------------------------
PAKEJ GOLD
500 Paket (2500 kpg sampul) x 6 Design = 3,000 paket (15,000 kpg sampul)
HARGA : RM 3,300.00 (RM1.10/paket)
----------------------------------------------------------------------------------------
 PAKEJ PLATINUM
1000 Paket (5000 kpg sampul) x 6 Design = 6000 paket (30,000 kpg sampul)
HARGA : RM 5,400.00 (RM0.90/paket)
-----------------------------------------------------------------------------------------
** Nota :
  • 1 paket = 5 keping sampul.
  • Pembayaran adalah secara TUNAI ke akaun yang telah dinyatakan.
  • Tempahan akan dipos mulai 25 JUN 2012 sehingga 19 JULAI 2012.
  • Cadangan harga jualan bagi pemborong adalah RM1.50-RM2.30/paket.


Pembayaran hendaklah dibuat terlebih dahulu sebelum mengisi BORANG TEMPAHAN melalui :
i) MAYBANK - 161211064594 (Siti Nurfatimah binti Hussen)
ii) CIMB BANK - 11090088814527 (Siti Nurfatimah binti Hussen)