Friday, October 19, 2012

CONTEST : Berapa tahun sudah?

tim87 | 4:23:00 PM |
arini aku malasss sangatt sebabnyer keje aku byk dah settle.. so, aku g jenjalan kat blog jer.. aku jumpe contest ni.. so, tanpa pk panjang, aku join jugak walaupun selama aku join contest, aku xpernah menang.. haha.. ^__^

sila klik banner ni kalau nak join ok! 


" pada tarikh 10 November 2012...sudah berapa tahunkah cik siti berpasangan dengan en.boyfie?"



ni jawapan aku : 2 tahun (confident jerr) hik! 



TARIKH TUTUP : 23 OKTOBER 2012 (selasa) pukul 10 malam




## pssssttt..! nak tahu x..? owner contest ni sama je name ngan aku.. hihi.. tapi aku ade 'NUR'.. hehe~ tu je aku nak cakap.. =) kbaii..


2 comments :

eimah siti said...

thanks sbb join...=)

eimah siti said...

keputusan da diumumkan...=) http://eimah2328.blogspot.com/2012/10/keputusan-bagi-contest-berapa-tahun.html