Monday, October 08, 2012

~tacap-tacap inchik belog~

tim87 | 3:33:00 PM | | |
assalamualaikum wbt semua..
Selamat menyambut bulan oktober~ *aku terlewat 8 hari doh*~


lamanya xpost sumting kat belog..sejak terbang kemari, masa nak online pon kurengg.. sebab rindu dengan enchek hubby dah dilepaskan..tapi for almost 2 weeks jee.. hhuhu..happy holiday to me! yiiiihhaa~ ^__^

btw,  CT saje je nak blogwalking je, xtau nak post ape kn.. ari ni, tersangat la borinxx jadi surirumah.. hehe.. enchek hubby dah start keje dah this week.. so, agak patah kaki jugakla CT ni.. errrkk.. program lastweek..? wallaaawehh.. agak best jugak sebab BFF ct ade kat sini jgak walaupon xlame! =) hari yg sgt ohsem ok! nanti la haplod pic2 best ok.. 

plan arini nak tacap n mekap inchik belog ni.. lame dah xmekap die.. kesiaaannn.. borinxx asyik tengok template yg lame je kan.. try tgh buat doodle utk diri sendiri.. tapi malu nak post.. haha.. tunggu la satu hari doodle tu perfect baru CT akan post.. =) *malu-malu* 

so, sape-sape yang ade tutorial mekap belog sila share dgn CT k.. banyak nak kene atur nih.. belog macam saranggg semottt pon ade... uhuk3..

jomm kite tacap-tacap! yippi..!

No comments :