Wednesday, September 19, 2012

♥~ciri-ciri SUAMI pilihan~♥

tim87 | 9:22:00 PM | |
Assalamualaikum semuaa..

tonight i have 1 topic to share.. =) xkira la yang dah kawen ke, yang belum kawen ke.. just nak remind sama-sama termasuk diri sendiri.. hehe.. jom check adakah pasangan kita ada dalam ciri-ciri kat bawah.. harap semua reader yang baca ni tak kira laki ke pompuan, checklist diri sendiri jugak..  yang paling xsuka kaki pukul dan panas baran.. takottt weyh.. mintak dijauhkan ek..



xoxo,
bercakap dengan bintang

6 comments :

iedaurora said...

Kite yg jumpe husband hari-hari pun sentiase rindu ^_^

ctmz said...

jelesss nyerrr.. =) kite jumpe husband drp kali je setahun.. huhu~ kesiannyerr~

Hanna said...

Hanna pun nak cari yang ada ciri-ciri ni lah. heee

ctmz said...

cepat2 kawen hanaa.. =)

ejulz said...

bena ya.. insyaallah mok jadi laki camya.. :)

ctmz said...

Amiinn.. =)