Tuesday, September 18, 2012

♥Segmen : Let Be My Follower by Fayun♥

tim87 | 12:01:00 AM | | |
Assalamualaikum bloggers..

Jom arini kite main exchange link beramai-ramai.. ^__^
Follow belog saya yang buruk ini dan twitter saya yang kiut ini... ^___^
Kalau berminat nak join segmen ni, klik kat sini ok!




syarat-syarat:

 mempunyai blog dan twitter.
 follow blog ifa & follow twitter ifa. (kalau takde twitter takpe)  *wajib  
 buat entri yang bertajuk Segmen : Let Be My Follower by Fayun
 dalam entri tu, tempekkan bannerburuk.jpg dan sertakan link ke post ni
 dalam entri tersebut, letaklah nama twitter korang, kalau boleh linkkan terus. ifa akan follow
 dah siap semua? letak link entri tersebut dekat kotak comment ye!


tujuan buat segmen ni:
 bukan nak cari ke-po-pu-la-ri-ti-an
 ingin berkenalan dengan blogger lebih erat
 saling kenal mengenali antara sesama blogger
 mengeratkan silaturrahim sesama blogger


Assalamualaikum.. ^__^

4 comments :

fayun said...

terima kasih kerana join segmen saya. jom blogwalking ke peserta peserta yang lain ^^

http://nzfyns.blogspot.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-let-be-my.html

#maaf sebab lambat senaraikan link peserta

Suara Hati said...

Dari segmen yg sama :)

p/s baru sempat nak blogwalking huhu

Cik Mimie said...

hye..salam kenalan dari segmen yng sama juga.. =)

Wana Owen said...

singgah untuk kunjungan balas.done following your blog n twitter.=)