Monday, September 17, 2012

♥Partner Giveaway By Fiqah dan Ieyla♥

tim87 | 11:19:00 PM | |
♥Asslamualaikum wbt..♥

♥Entry kali ni just nak join and promote giveaway dari belog fiqah dan Ieyla.. sedikit sebanyak akan menambahkan follower-follower ct yang belog dia dah berdebu berpanjangan tu.. hehe.. ^__^ 

klik kat sini ek!

♥Syarat diorang sonang je.. hehe..

Syarat Penyertaan :
1. Mempunyai blog.
2.Warganegara Malaysia.
3. Tiada had umur dan jantina.
4.Wajib follow blog Fiqah dan Ieyla.
5. Wajib follow/like/add semua sponsor. *jangan tipu yer

♥nak tahu lebih lanjut, klik jek kat link yang ct bagi tu.. =) jom, share n join beramai-ramai untuk menambahkan follower korang.. siessly, xrugi babe!

selamat berbelogwalking kawang-kawang! ^____^

i lap u'all.. 

6 comments :

Jaja Sutera said...

Salam..dari segmen yg sama..
Jaja dah follow awak..jempot follow Jaja balik !
meh..kalau free join la GIVEAWAY , Jaja <3

http://www.jajasutera.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

bermula disini said...

Done Follow
dari segmen yg sama
jemput lah singgah ke blog sy...TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html?showComment=1349171732212#c7888106657212439348

dan jemput join segmen nie

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

fiqah hamed said...

Salam..Ada update terbaru pasal sponsor..awak boleh tengok disini

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/08/senarai-sponsor-partner-giveaway-by.html

*fiqah bagi masa seminggu untuk awak follow/like/klik sponsor yang belum awak follow/like/klik..(:*

insyaallah selepas seminggu untuk awak follow/like/klik akan umumkan pemenangnya..

ctmz said...

done follow u back jaja..~ thanxx ya!

ctmz said...

done follow u back dear! tq ya!

Awesomeness said...

Assalamualaikum, singgah sini dari senarai nama Partner GA Fiqah Dan Ieyla

http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/08/partner-giveaway-by-fiqah-dan-ieyla.html