Friday, October 12, 2012

Jumaat yang Baraqah

tim87 | 12:04:00 PM | | |
salam jumaat all the bloggers.. 

sedeyh plak ari ni sbb last day spend time dgn enchek hubby setelah hampir 2 minggu lebih aku kat sini (KL).. aku je yang sedeyh.. tatau enchek hubby sedeyh ke x.. huhuhu.. aku bukan la sedeyh ape nye, bkn xnak jauh sikit ngan enchek hubby, probznyer kitorang memang dok jauh2.. dalam setahun 2-3 kali je jumpa.. yela, kalau dekat jumpe ari-ari pun xpe kan.. ni aku dok sarawak, die plak dok keyeLL,.. kalau dapat gune kreta xpe la kan.. ni guna airasia/MAS yang sekali sekala je murah.. huhuk3.. kesian aku kan.. ermm.. xnak fikir la.. menccciii... :"(


pape pon, aku doakan moga2 kami diperdekatkan dan ade anak cepat2.. amin.. jelesss nyerr tengok kawang-kawang yang dah kawen dapat anak.. huhu~ bkn rezeki aku lagi kot.. xpe laa.. tu kje ALLAH SWT, kitorang hanya mampu je merancang dan berusaha kan.. kannn..?? *tau xpe*

baeklaa.. aku nak share satu doa keluarga bahagia sempena hari yang mulia ini.. inshaAllah kite share same2 ek.. semoga dipermudahkan segalanya dan diberi keberkatan hidup all the readers.. aminn.. =)


6 comments :

Nadratul Syazwana said...

Macam biasa dengar doa ni, tp taktau pulak itu doa keluarga bahagia :)

Cikgu Ma said...

saya pun bakal pjj sebb posting ke sarawak...

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

ctmz said...

cikgu ma... cdeyh kan..? btw cg ma posting kat mana..? =)

ctmz said...

a'ahh.. rajin2 la amalkan ek.. sllu kite dgr imam bace lepas solat.. =)

ctmz said...

ok pak joe.. will follow u n stalk ur blog.. hehe.. thanxx btw..! =)