Wednesday, October 31, 2012

red velvet oh red velvet!

tim87 | 5:29:00 PM | |
aku tak tau pesal aku sejak dua tiga menjak ni teringin sangat nak makan cizkek.. ape2 je yang berkaitan dgn ciz.. *padahal memang feveret aku pon* hihi~

aku skang suke red velvet.. sebab topping dia adlh cream cheese.. sape-sape pernah rase memang nak makan puloh-puloh kali kan..? hhiiihi.. aku xpernah try nak buat red velvet nih.. tapi, maybe malam ni aku nak try buat.. sllrrpp.. telan air liur tengok gambar nih..

kredit pic : enchek google











goodluck pada aku yang akan try buat red velvet yang ohsem mcm ni jugak k..! ^__^ nanti kalau jadi, aku post kat entry sekali dgn resepi sekali.. kalau kek aku jadi la.. hihi~



6 comments :

Cikgu Ma said...

saya ni plak kureng sket makan kek...rasa setakat sesudi jer...pastu x nak dah ^_^

CikPuanIsteri said...

Mmg sedap tie kek nie...kmk prnah molah sekali...sik da la susah..cuma brangnya byk gak...gud luck..!!

ctmz said...

cikgu ma, kalau birthday kek yg byk icing bagai tu kureng ckit ct nk mkn.. kalau chiz, satu kek pon boleh telan.. kikiiki~

ctmz said...

tauk xpa nani.. kmk pernah mkn org polah jak.. mok try polah dikpun lok, xperlu beli nak.. hihi~

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Wah!! Terliur tengok..aritu beli sekali..mujur la ade kat kedai kek kat sini..susah tul nak cari..cari jugak sbb mase rasa mcm mengidam sgt..best..atas tu die letak sket perisa oren..best

ctmz said...

hihi.. tu la pasal.. tu yg nak try buat ni.. blm ade mase lg nk try.. tp still akn buat dlm ms yg terdekat.. kalau ct buat jd nnti, baru ct post.. hehe~