Thursday, November 01, 2012

Segmen : Follow Sampai Pening

tim87 | 5:27:00 PM | |
eh, aku blogwalking tadi terjumpa satu segmen ni.. haishh, nape aku xtau ah..? nampak sangat aku kurang peka keadaan sekeliling.. haha.. segmen ni dah start 1 Oktober yang lepas..? nape aku baru jumpa ni ha..? aku da terlepas sebulan ok..! haha.. =D tapi aku xpeduli, aku nak join jugak.. kalau korang nak join the club, klik je pada banner kat bawah k..Selamat Bersegmen!


ok, dah klik..? kalau dah klik, bace dan pahamkan dulu syarat-syarat yang dia bagi tu.. yang paling best part "words verification" tu.. payah tau nak comment ke nak follow ke, perlu isi mende alah tu... kalau dah nama nya blogwalking, ape la gune nak letak words verification tu lagi kan..? baek xyah blogwalking je.. uhuk3.. sorry pada yang terasa k.. aku rasa ramai jugak rakan bloggers yang fed-up jugak kalau kene dgn situasi ni, betul tak..? =) so, pelizz REMOVE that item ok..! hihihi~

baekla, aku dah pening dah ni.. dah namanye segmen follow sampaii peninggg kann.. hehehe!

# follower aku ciput je ni ha.. malu je aku nak printscreen,... ^__^ follow tau, jangan xfollow..


19 comments :

Noor said...

selamat b'segmen..sy dah join..

Nurul Aini said...

Terima Kasih sebab sudi join segmen saya..link dah dimasukkan dalam senarai. Jemput jenguk peserta lain ye. ^__^

ctmz said...

=) selamat bersegmen jugak.. sy dah follow awak..

BALQIS HARYANI said...

http://balqisharyani.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

Dari segmen yang sama .. Follow awak dah .. Hope follow balik kay :)

Azzah said...

askum,singgah follow dri segmen sama:

http://sayurlemak.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

Rafiq Naemah said...

tumpang lalu...^_^

Misz Mieza said...

Salam perkenalan tuan rumah! ^_^
MM datang melawat & follow dari segmen sama..#179

Jemput singgah & follow me back ye! ^_~ :-

http://pape-jer.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html


Terima kasih! ^^,

miera farhana said...

follow sini..hit me back =)
http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

ctmz said...

done follow awak jugak balqis.. =)

fiqah hamed said...

Salam..kamu merupakan salah seorang pemenang GA fiqah..hope sangat-sangat tuntut hadiah secepat mungkin..*cuz sekarang nie pun dah terlambat*
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/pemenang-partner-giveaway-by-fiqah-dan.html

FJ - Faten Johary said...

hye awak awak semua ! salam perkenalan ^^, saya sudah follow awak, awak jgn lupa follow saya taw - dari segmen yg sama http://miaauss.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

are_lin@yu said...

ayu singgah dan folo ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/

NIA SI DRUMSTICK said...

dr segmen sm..singgah nnti..

http://ceritasinia.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

! Nabihah Zainal ! said...


singgah follow dari

http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

Kuazue Mohd said...

as salam...
cik zue dtg sini bukan follow sampai penin... jenjalan n tgk 2 mcm beh kat sini n terus polow juger kamu....nanti dtg polow juger yer.. kut2 leh ikut GA akan dtg..

ctmz said...

salam fiqah.. ct ade email fiqah, tp keluar email doraemon tu.. huhu~ nak claim hadiah.. hihi~ thanxx yer..

ctmz said...

salam.. dh follow awk balik.. thanxx k! =)

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html