Saturday, December 05, 2015

Cinta

tim87 | 10:45:00 PM | |
Assamualaikum korang.

Haiii semua bloggers & readers, stalkers and watsoever lah. Mihihi.

Nak share sket gambar time hohoholidayyy ritu yang tak berapa nak hoho sangat. Not really a holiday actually but only a short trip je. Unexpected trip lah senang citer sebabnya aku tak plan langsung pun pasal trip-trip ni.

Tak sempat nak share ngan uolls semua. Bizi teramat lately but alhamdulillah, I dah faced it. Sakit nya tuh disini sangat doh. Tuhan je tahu uolss.

Eh, satu gambar je dulu eh. Ade masa nanti aku buat entry pasal hoholidayy ni hokeyyh?! *gambar banyak dalam phone hosmet aku tu rupenye*

Venue: Penang Hill


♥Cinta itu perlu keyakinan dari dalam hati & cinta juga satu risiko.♥


Xoxo,
Bercakap dengan bintang

No comments :