Tuesday, December 15, 2015

CPUV NUFFNANG DISEMBER 2015

tim87 | 5:31:00 PM | |
Assalamualaikum korangg!

Lama tak bukak macik Nuffnang ni.. nak apdet sket CPUV bulan ni. Hanya 5 campaign je yang on going skang macam kat gambar bawah ni.. Nampak tak disitu aku tak setia berblogging lagi. Hahaha. Dah jarang tulis entry, mana la nuffnang nak bagi. kikikiki! Padan muke aku.

Rajin-rajin la klik iklan aku tu keh. Free je pun, tak bayar. haha.


p/s : tazzzabar nak cashout nih. Boleh plan gi travel. mihiiihihihi~

Berangan jap..
Muahhhcikeddd.

xoxo,
bercakap dengan bintang

4 comments :

luqman zakaria said...

bestnya dapat CPUV..blog saya tak dapat pon sodih T__T

Diya Hanun said...

Alhmdulillah ^_^

ctmz said...

Luqman, kene update nuffnang dulu pastu rajin-rajin buat entry. haha! kite ni lebih kurang jugak. kalau dapat pun berapa sen je.. hihihi..

ctmz said...

Diya, syukur.. heheh.. =)