Monday, December 21, 2015

Followers berkurang??

tim87 | 3:41:00 PM |
Assalamualaikum korang..!

Siapa yang dapat situasi macam ni skang? Banyak-banyak follower korang yang dulu tu dah berkurang. Aku rasa follower aku last aku tengok aritu 300 lebih. Yesss, memang la tak banyak mana pun. Tapi skang makin berkurang jadi 279 je! eh, Mana pergi yang lain..? Aku assume dorang tak aktif kot..? Kot laa..

huhuhu.. nampak tak kat situ? Dahla follower memang tak banyak, makin sikit la pulak. eh, macam la hati merah ni pemes sangat ye dak? ekekekkek.. puihh..

psstt!! Siapa sama macam situasi diatas sila share and comment di sini. Pesal weiii jadi camtu?


xoxo, 
bercakap dengan bintang