Friday, February 27, 2015

Nota Jumaat #1

tim87 | 2:00:00 PM |
Assalamualaikum duniaa.

Salam jumaat semua.
Memandangkan Hari Jumaat merupakan penghulu segala hari, aku nak tetapkan setiap Jumaat akan ada entry islamik untuk peringatan diri aku sendiri. Dalam masa yang sama korang boleh share jugak n uolls akan dapat maanfaat daripada apa yang disampaikan. *Muhasabah Diri*



So hari ni just nak bercakap pasal Sunnah Nabi. Simple jer. Just nak share ngan korang pasal habit kita. Ni termasuk aku la. Apa kata kita tukar habit kita sepeerti gambar di bawah. InshaAllah, kalau selalu di praktikan, tak akan lupa pun. Kata nak Istiqamah kan. InshaAllah aku boleh buat. =') Jahil nya aku ni.


Sama-sama kita menuju ke jalan Nya. Aku tahu aku ni bukan budak baek pun. Tapi tak salah kalau kita cuba untuk berubah ke arah kebaikan kan. Tak salah kan? Tak tahu, beljar. Dah tahu, haluskan lagi. Senangkan. Masya Allah.

Sebab aku sayang korang la aku share. Mmmuahciked.

Wassalam.

xoxo,
bercakap dengan bintang

1 comment :

ahmad said...

Salam,

Saya nak minta tolong review applikasi android ini boleh?

Syarat kena install lepas itu review..
Jika dah buat semua itu tinggalkan link diruang komen nanti saya hubungi anda untuk bagi Gift Voucher Code 12% discount untuk membeli di blogshop kami.

Link ada dibawah ini

New Aplikasi Android Baju Sweet Muslimah

Terima kasih