Wednesday, June 22, 2016

Rabu Tanpa Kata #21 (Trust And Love)

tim87 | 10:42:00 AM |

Assalamualaikum korang!


Because TRUST comes before LOVE. Ermmm. Betul tak? Once kepercayaan tu disalahguna, susah nak dapatkan balik. Aku bagi contoh kaca, kalau dah pecah, boleh cantum balik tak..? Yess, korang mesti cakap boleh kalau gam or watever, tapi dah tak cantik dan gebuss macam asalnya. Macamtu jugak kertas, kalau korang renyuk-renyukkan kertas tu, then dapat licin balik tak..? Nak iron..? Tapi still boleh nampak kesan renyuk kan. Macam tu jugak hati, sekali dah kepercayaan tu dah dikhianat, memang susah nak dapatkan hati dan kepercayaan tu balik. Memang boleh maafkan, tapi kesan parut masih ada. Sampai bila-bila tahu!

ok, cukup bebel arini. Kata wordless wednesday kan..?

xoxo,
bercakap dengan bintang

No comments :