Wednesday, June 29, 2016

Demi Cinta

tim87 | 12:10:00 AM |
Assalamualaikum korang!

Lately selalu dengar lagu ni. Just terngiang-ngiang part chorus tu je pon. Hehe. Btw, tak tahu plak si Ezad ni ade lagu baru. Part chorus je aku suke dengar. Hehe. Sebab lagu ni asyik rolling-rolling je kat radio. Layan gak la tengah wat keje. Line tak kuat nak bukak kat youtube. Nanti aku update entry bagi link yourtube tu eh. Layan lirik lagu je dulu hokey?

Demi Cinta by Ezad Lazim

Ku sedar ku berdosa

Kerna sering menyakiti mu

Membuatkan kau terluka

Berteman rasa kecewa

Walau berdepan derita

Kau selalu terus setia

Dan bertahan demi cinta

Yang pernah ku janji dulu

Besar salahku pada dirimu

Tak terbanding kasih yang kau beri

Dan tetap menggengam erat cinta

Sayang kaulah cahaya

Menyuluh jalanku untuk kembali

Dan pegang pada tali cinta

Yang pernah ku lafaz dahulu

Sayang buka hati mu

Biar ku rawat segala derita mu

Agar kita mampu terus hidup

Nikmati bahagia



Xoxo,
Bercakap dengan bintang

No comments :