Wednesday, June 22, 2016

“Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru”

tim87 | 8:43:00 AM | | | |
Assalamualaikumm korang..!

Alhamdulillah masih berpeluang untuk hidup di bumi Allah. Puasa tak rini? Arini aku join segmen GA jemputan dari Nurina Izzati. Jom join ramai-ramai, boleh dapat souvenir dari Madinah dan Vietnam. hehe! Tempat yang aku ingin sangat nak pergi tapi belum kesampaian. InshaAllah, one fine day... Ok dah, klik banner kat bawah macam biasa ok..?



Join join jugak. Segmen-segmen jugak. Tapi jangan lupa follow blogger ni ok? Anyway, aku follower yang ke-1329! HArap-harap bertuah la eh? Hahaha.


Giveaway ini akan tamat pada 28 Jun 2016 jam 11.59 malam. So, ape lagi..? Klik je pastu buat entry dan backlink ke blog tersebut ok..?


Mmmuahhcikedd!



xoxo,
bercakap dengan bintang

12 comments :

Jamil Hashim said...

SALAM RAMADHAN

Jamil Hashim said...

https://belogs.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

Siti Nurzafirah said...

Hi ! membalas kunjungan daru GA yang sama...

Done follow.. Good luck !

Izzati Suhaide said...

singgah kembali..done follow..

Cik Hayati said...

balas kunjungan dan done follow :)

Cik Eyz said...

Salam Kunjungan .....
Terima kasih .
Salam perkenalan jugaa :)

http://bicaragadisbiasa.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

Wani said...

Salam.. Balas kunjungan anda..
Done follow ;)
http://wanihasmi.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

gentle girl said...

bls kunjungan and done follow sis!#284

Mrs. A said...

Good luck! Kunjungan balas ;-) joined GA yang sama.

Mrs. A said...

Good luck! Kunjungan balas ;-) joined GA yang sama.

AinAthirah Anuar said...

Assalamualaikum, Singgah sini. Semoga dimurahkan rezeki :) Follow sini #285
http://theathra.blogspot.my/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

Natrah Maslion said...

assalamualaikum .. singgah mbalas kunjungan .. done follow ..