Friday, March 13, 2015

Segmen Bloglist by JINDRISSKA!

tim87 | 11:14:00 AM | | | |
Assalamualaikum duniaa..
Join segmen ni ramai-ramai jom. Aku pun nak jugak tersenarai dalam blog ni. Hihi. Harap-harap lekat la eh. Tak pandai nak buat ayat bodek.. hihi. Klik je banner pokcik spongebob bawah ni hokey! Tarikh tamat segmen ni 19 Mac 2015 tau. Cepat-cepat!




Senang je ni. Ikut je syarat dalam entry tu k. Btw, aku follower ke 440!


Harap-harap nombor tu bagi aku luck! ekekek.
Dah join tu jangan lupa follow blog aku jugak ok. hik!

Gudluck korang! 
Mmmuahhhciked!


Xoxo,
bercakap dengan bintang

4 comments :

Noor Akma said...

Singgah sini... :))

ctmz said...

Tq akma! :)

ctmz said...

Tq akma! :)

Blogwalking said...

bagi teman-teman yang ingin blogwalking atau cari backlink silahkan mampir dan isi Guest Book salam blogger