Wednesday, March 11, 2015

Maafkan Aku - Ir Radzi

tim87 | 7:53:00 PM |
Assalamualaikum duniaa..

Bila sedeh-sedih cenggini layan laGu ni pulak. lagi la lebat hujan Dihati. Best lagu ni lagi-lagi buat akustik! Fall in love abes dengan vokal & liriksss yang so so simple but deep and meaningful! Cair jap aku macam eskem. Aku start suka Ir Radzi dan lagu-lagunya masa lagu 1st dia kluar dulu iaitu "Kontra Analisa". Lagu tu pun best! Tak sanga penyanyi ni rupanya Sarawakian. Oh, really proud to be Sarawakian beb! Dah, bebel lagi. Jom layan konfem jatuh chenta! aku sertakan lirik supaya korang leh nyanyi sesama. Meh!



Lirik Lagu Maafkan Aku - Ir Radzi

Telah ku buat
Dirimu menangis
Jahat ku jahat
Menyakiti hatimu

Maafkan aku cinta
Maafkanlah salahku
Sungguh aku menyesali
Telah buatmu terluka

Maafkan aku cinta
Jangan kau tinggalkan aku
Ku mohon padamu
Maafkanlah aku

Jahat ku jahat
Menyakiti hatimu

Maafkan aku cinta
Maafkanlah salahku
Sungguh aku menyesali
Telah buatmu terluka

Maafkan aku cinta
Jangan kau tinggalkan aku
Ku mohon padamu
Maafkanlah aku

Sungguh aku menyesali
Telah buatmu terluka

Maafkan aku cinta
Jangan kau tinggalkan aku
Ku mohon padamu
Maafkanlah aku

Ku mohon padamu

Maafkanlah aku 


Xoxo,
bercakap dengan bintang

No comments :