Thursday, March 26, 2015

Dahsyat-Mojo

tim87 | 11:33:00 AM |
Assalamualaikum duniaaaa...

Pernah tak korang dengar lagu baru dari Mojo ni yang bertajuk Dahsyat? Best weh. Aku kalau lagu best-best je aku rajin buat entry lirik lagu.. ekeke.. Time rindu-rindu boleh la korang layan lagu cenggini. Kompom berangan pastu. haha.!

Nah aku sertakan link dari youtube dan lirik lagu Dahsyat daripada Mojo ni. Kompom korang pun fall in love gak! Verry deep! such a lovely song beb! ahh.. tak leh nak gtauuu betapa cair aku dengar lagu ni first time.. hihi. amboi, taksub sangat ko siti. Tapi MOJO memannggg thorbaekkk arrhh! Aku suka mula-mula dorang keluar dengan lagu Andaiku Bercinta Lagi. Lagu wajib karoke tu.. kekeke.. kantoi! Tahniah Edry and team!





Lirik Lagu Dahsyat - MOJO

Aku cinta kamu
Lebih dari hatiku mampu
Pasti jiwa takkan bisa
Hidup tanpa hadirnya kamu

Sungguh dahsyatnya
Cintaku kepada kamu
Aku mohon jangan pergi
Menyiksaku dengan rindu

Kita dua hati
Selamanya takkan terpisah
Kau dan aku punya cinta
Paling terindah di dunia

Sungguh dahsyatnya
Cintaku kepada kamu
Aku mohon jangan pergi
Menyiksaku dengan rindu
Ohhh

Tiada yang bisa
Mengisi ruang di hati
Aku mohon jangan pergi
Jiwa ini perlu kamu
Ohh.. Wohooohh…
Tetap cinta selama-lamanya

Sungguh dahsyatnya
Cintaku kepada kamu
Aku mohon jangan pergi
Menyiksaku dengan rindu
Ohhhh

Tiada yang bisa
Mengisi ruang di hati
Aku mohon jangan pergi
Jiwa ini perlu kamu


p/s :
Aku rindu zaman sekolah.
Aku rindu zaman kecik-kecik.
Aku rindu husband aku.
Aku rindu family aku.
Aku rindu bff aku.
Aku rindu kawan-kawan kat hostel!
Aku rindu kawan-kawan kerja aku yang sporting!
Aku rindu korang weh!
Aku rinduuuu semuuaaaa!

Love uolss.. Muahhcikedd!

xoxo,
bercakap dengan bintang

2 comments :

::EIDA:: said...

sedap lagu ni!

ctmz said...

Best kan eida! Layan sgt lgu ni.. suara pun best!