Wednesday, March 25, 2015

Family Day JPN Kapit 2015 (Part 2)

tim87 | 6:46:00 PM | | |
Assalamulaikumm duniaa..
Seperti yang dijanjikan akan ada part 2 dalam entry aku ni.
Ok, lepas je futsal tu kitorang teruskan dengan acara sukaneka dan malam tu pulak dinner. Layan gambar je la eh. Penat sangat nak type arini. Sies bizi beb.

Ni gambar before nak g futsal. Dah ade geng! hoyeah!

Acara sukaneka.


minah hensem ni tiup tepung ke makang tepung?! haha!





kusyukkk bak hang!


ni group kitorang! faiz ni daripada JAN, satu-satu lelaki group kitorang! haha!








Ni pulak dinner malam tu dirasmikan oleh Setiausaha Politik Kepada Ketua Menteri Sarawak, Tuan Jefferson Jamit. Acara malam tu adalah pertandingan karaoke dan cabutan bertuah. Aku tak dapat pape, hihihi..Langsung tak bertuah la ko ni siti...!

Btw, tema pada malam tu adalah hitam putih. aku bedal je baju apa yang ada. hihikk.. baju-baju kat kapit limited sangat-sangat.







Ni perasmi Majlis, Tuan Jefferson Jamit





Ni boss JPN Kapit, En. Azizan

Hamper-hamper malam tu!





bini-bini dan anak-anak staff JPN Kapit

Ok, lah. njoy your reading.
Love u'all..

Muuuuahhhhhcikeddd!


xoxo,
bercakap dengan bintang.

No comments :