Saturday, August 15, 2015

SETIA BY ELIZABETH TAN DAN FAIZAL TAHIR

tim87 | 11:31:00 AM | |
Assalamualaikum korang!

Dah dengar lagu baru Elizabeth Tan ngan Faizal Tahir tak..? siessly first time aku dengar kat Hot FM aritu terus cair. Macam unik pulak aku dengar suara dorang ni. Lirik ngan melodi lagu pun best. Eh, btw, aku perasan gak first verse lagu ni macam lagu Owl City. Tapi aku lupa plak tajuk lagu dorang ape.. Takpe, nanti kalau aku ingat aku share ngan korang eh. Aku tak cakap pun dorang ni ciplak. Mirip je. Tapi aku suke sore Elizabeth Tan ngan Faizal Tahir ni. Banyak kali aku repeat lagu ni walaupun radio pun banyak kali main. hahah. Pada yang tersayang yang dah susah-susah donload lagu ni untuk aku, aku ucapkan tengkiuuu sangat-sangat! hehe. Love u b! Rinduuuuu b sangat2..! Best! Best! Best!

Hope dorang will produce more quality songs in future. Aku tunggu lagu dorang yang lain lepas ni.. hehe!



LIRIK LAGU : SETIA (ELIZABETH TAN & FAIZAL TAHIR)

Selamat pagi sayangku
Apa khabar dirimu?
Maafkan andai mengganggu lenamu

Andai pernah melukakan
Maafkan ku tak sengaja
Harus kau dan aku selalu bicara

Kau tahu kau satunya
Ku mahu kita selamanya

Kau dan aku
Mungkin tak sempurna
Kau dan aku
Tahu takkan mudah

Kau dan aku
Mahukan sempurna
Kau dan aku
Mengharap bahagia

Setia aku
Demi dirimu
Setia aku
Hanya padamu

Andai hatimu berubah
Pasti ku cuba fahami
Tetap ku melangkah terus berani

Kau tahu kau satunya
Ku mahu kita selamanya

Kau dan aku
Mungkin tak sempurna
Kau dan aku
Tahu tak semudah

Kau dan aku
Mahukan sempurna
Kau dan aku
Mengharap bahagia

Setia aku
Demi dirimu
Setia aku
Hanya padamu

Terima seadanya
Perbezaan kau dan aku
Biarpun apa saja
Ku percaya kau setia

Kau dan aku
Mengharap bahagia

Setia aku
Demi dirimu
Setia aku
Hanya padamu

Setiaku demi dirimu
Setiaku hanya padamu

Selamat pagi sayangku

Apa khabar dirimu?



xoxo,
bercakap dengan bintang

1 comment :

Anonymous said...

Macam lagu gold Owl city