Tuesday, August 11, 2015

Ada idea untuk blogskin baru?

tim87 | 1:43:00 PM |
Assalamualaikum korang!

Bosan tengok blog ni kan? Aku rasa nak mekapkan blog ni dengan blogskin yang baru. Any idea tak korang??

Takat ni dan berapa kali dan tukar. Yang ni yang paling lama aku pakai. Kali ni nak tukar pulak..

Kriteria yang aku nak kalau boleh yang simple, rare and senang di akses. Pendek kata friendly laaa macam owner dia jugak. haha!

Tengah dok pikiq-pikiq nak buat macamana ah...



xoxo,
bercakap dengan bintang.

No comments :