Sunday, August 23, 2015

Not feeling well.

tim87 | 1:15:00 AM |
Assalamualaikum korang..

Not feeling well.. yess, not feeling well a.k.a feeling sick! Mak jemah skang tak sedap badan. Semalam tekak sakit.. arini flu pulak. Lesu satu badan. Badan panas sejuk panas sejuk. So maybe akan kurang lah post entry kat blog. Seharian ni asyik baaaaaaaaring je. Pusing kanan..pusing kiri. Haishh.. Sampai sakit dah tulang-tulang ni haa. Uwaaaaa.. sayu pulak demam sensorang camni. Tempat orang pulak tu. Ermmmm.. nak makan sup panas-panas, nak makan bubur.. tapi semua tak larat. Haihh. Makan pun tak lalu. Ari rase makin teruk je keadaan. Bila nak baek ni hah..? Nak g spetal tak de sape yang nak hantar.. uhuk3.. nak tido  tak leh pulak mata ni. Merajuk jugak ke ape.. ermm.. Nak nanges pulak mengenang nasib diri di perantauan begini. Huhu. :"( kenapa begini bah. Tsk..tsk..tsk..!

Sayuu nyee hatiiii.. ermmm.. dah beberapa minggu tak balik. Pecah rekod la pulak. Minggu depan pun dok pikiaq nak balik ke tak. Hmmmm..

Doa la mak jemah korang ni cepat baik naa.. rindu nak merapu. Asyik post yang sedeh-sedeh jaaa.. haish. Ct..ct.. kenapa bah.. :"( nak nangessssss woiiii!!


P/s : kalau ada orang yang care takpe jugak. Tsskk...tskk..tskk..! :"(

Xoxo,
Ati merah yang sendu

No comments :