Monday, June 22, 2015

Insomnia menjadi-jadi!

tim87 | 6:08:00 AM |
Assalamualaikum korang!

Isnin rupenye ari ni. Huhu. Arini dah balik habitat uolss. Huhu. Sumpah tak best. lama nya nak tunggu next wiken. Erghh..!



Macam biasa lah, aku ni kalau nak balik habitat memang tak boleh nak tido. Hampir setiap kali memang aku tak tido sampai pagi. Tak kira la bulan puasa ke bulan lain. Tapi waktu bulan puasa ni memang dah tabiat aku kot tak tido malam. Teruk betul insomnia aku neh. Nak gi jumpe doktor kang sah-sah dorang bagi pil tido jerk... Heh..! apeeeeeeeeeeee daaaaa...

 So, ape aku buat semalam? Jeng..jeng..jeng.. haha.. tak de pape pongg.. Just mengemas bilik yang tak pernah habesss di kemass.. banyak pulak penemuan aku semalam. Hihi. senyum sorang kat bilik. Kebanyakan buku-buku waktu sekolah dulu-dulu. Haha. Jumpe pulak album gambar waktu sekolah. Legend sunggoh. Len kali lah aku haplod eh, kalau rase teringin la.. hehe.

Bilik oh bilik.. Tah kenape la aku rase semak bila tengok bilik sendiri. Sesak pulak nafas. Haha! Verangan nak bilik luasss macam orang kaye,wardrobe satu bilik khas, so tak la nampak semak sangat. Eh? Merapu pepagi dah kenape..

Dah, dah.. nak tido la dalam express.. sebelum line hilang, bior la aku bermimpi indah kejap. bior la hanyut kat sungai rejang tak siapa pun tahu. *mak jemah edisi merajuk*

Aku baru nak tido. Cepat say gudnite kat aku! Haha.

Ok lah, sewel pepagi.
Selamat berpuasa uolss!
Mmmmuahhciked!


Xoxo,
Bercakap dengan bintang

2 comments :

Dhiera nadhirah said...

bahaya ni. kesian ye kalau insomnia berpanjangan. semoga awak cepat pulih k!

ctmz said...

Dhiera.. mmg dh sllu cenggini. Xtau nape.. dr dulu dh.. tp cpnh g jmpe dokter.. hehe.. xpe, dh biasa ok la kot. Cuma untuk kesihatan x brp baek sgt kan.. btw, heppy fasting dhiera! :)