Tuesday, June 23, 2015

Cinta Sukar Ditafsirkan by Mal Imran

tim87 | 10:00:00 AM | | |
Assalamualaikum korang..!

korang tahu tak siapa Mal Imran ni ah? 1st time gak dengar nama dia ni. EKceli aku tahu lagu dia ni pun dari sorang member aku. Cair jugak bila dengar! Sebab lirik tu macam kene je kat aku! Eh? Haha. Adoiii. Berhantu jugak lagu ni beb. Sebab pe? Sebab aku boleh senyum sorang dengar. Feeling-feeling angau bercinta giteww. Aww! Haha. *haish! Berangan mak jemah ni!* tengkiu beb, bagi aku dengar lagu nih. Ni yang sayang ko lebeh ni..!

Ok uolls, sila layan lirik dibawah sambil baring-baring dan golek-golek. Jangan angau sorang-sorang plak eh. Sedap pulak sore mamat neh. Bila gugel, baru tahu mamat ni Sarawakian! Oh, proud pulak jadi minah Sarawak! Eh, aku tak tahu pulak mamat ni join MENTOR eh? Aku memang tak follow rancangan realiti tv ni.. Hihikk! bah, jom karokz!




Cinta Sukar Ditafsirkan - Mal Imran

Ku masih ingat saat-saat yang indah
Ku masih rasai kau ada di sisi
Walaupun kau sudah tiada
Kenapa ku merinduimu
Sebab hati ada simpan cinta lalu

Setiap penjuru kusimpan memori
Setiap gerakku terdengar suaramu
Sebagaimana ku kata ku masih perlukan dia
Untukku terus jalani masa ini

Korus
Ku ingin kau tahu
Aku masih di sini
Masih setia menanti
Biar apa terjadi

Ingat satu janjiku padamu
Kau akan jadi milikku
Kau dan aku kan disatukan
Kerna cinta sukar ditafsirkan

Sirami cinta aku dengan rindumu
Suarakan suara hati yang membisu
Walau sejuta tahun pun
Takkan hatiku berubah
Tuhan lindungi hati kita
Hooo...yeahhh

Korus
Ku ingin kau tahu
Aku masih di sini
Masih setia menanti
Biar apa terjadi

Ingat satu janjiku padamu
Kau akan jadi milikku
Kau dan aku kan disatukan
Kerna cinta sukar ditafsirkan

2 comments :

Dhiera nadhirah said...

tak kenal dan tak tahu lagu tu. huuu.
sadis betul

ctmz said...

Dhiera, best lagu ni.. cerr dgr.. :)