Monday, March 25, 2013

SEGMEN:MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG NIEL KPOP

tim87 | 4:33:00 PM | | |
petang-petang yang boring ni, join GA lagi best.. korang yang ade follower yang sikit tu boleh tambah-tambahkan dan kenal-kenal dengan blogger-blogger lain ok..  jom join, kalau nak join, klik je banner kat bawah ni ok!



cepat-cepat tau... due untuk GA ni sehingga 20 April 2013 je.. 
make sure korang print screen or nyatakan jumlah follower korang sekarang, untuk kite tahu berapa jumlah peningkatan.. =) 

Followers sekarang : 196 orang

so, GUDLUCK ok!!

21 comments :

Dianaa said...

balas kunjungan, dah lama follow sini ^^
http://www.fatindiana.com/2013/03/segmenmari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Nadhirah said...

balas kunjungan. :)

Nurfaezah Abdullah said...

hi singgah dari segmen yg sama. follower #197.

jom follow sy http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Siti Farhahnis said...

Balas kunjungan ~
http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Niel said...

haii.
niel dtg ni .thnks sbb join ^^
niel dh follow awk

Anis Syahirah said...

join dr segmen sama!

http://anisjohari.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

siti suhani abdul rahim said...

thanks..follow sya...sya dah follow awk dah...erm..nice blog,...

Eyma su said...

follow awak..202..huhu..(^_^)

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/03/segmenmari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog_25.html

Nadhirah said...

done follow. kalau sudi follow la balik ye.. ^_^

Aireyn Ashra said...

Jenjalan dan follow awk dari segmen yang sama ^^

http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/03/segmenmari-tambah-kenalan-dari-blog.html

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dr segmen yg sama..

ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog_26.html

Asmar Arafad said...

mai follow balik nie..

http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Simple Syara said...

follow here :)

Rieyn Anna said...

da follow back kt sini ya dear..hihi..:)

Anis Zainudin said...

thanks follow anis..da follow sini jugak :D

Ain Syahirah said...

Hai, Ain datang sini balas kunjungan sambil follow you back ;D

Happy blogging!

http://www.nurainsyahirah.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

miss∞spectacle said...

dari segmen sama jemput follow back :)

anne lee said...

follow sini jgak..

♫ Ikha Mohd ♫ said...

dah follow sini..

Amani◕‿◕ said...

Toinkkk ! Blas knjungan disni..
--> http://hootiecyum.blogspot.com/2013/03/segmen-mati-tambah-kenalan-dari-blog.html