Thursday, March 14, 2013

nak PHOTOBOOK-RM10..??

tim87 | 12:55:00 AM | |
hi korang..? korang pernah dengar tak harga photobook yang ade 20 page RM10..?? 
xpernah kan..?? 
haaa.. ni ct nak bg tau kat korang, ade satu contest yang ct terjumpe tadi mase blogwalking telah menambat hati ct n menyebabkan ct merembat satu daripadanya.. hihi..
ok, tak nak buang mase la.. pernah dengar PIXAJOY..? 
diorang ni antara yang femes kat m'sia ni sebab dengar-dengar quality photobook n servis diorang tiptop giloss..! 
ct pun baru jer register jadi member.. =) hiihi~ 

ct memang sarankan korang grab deal ni sebab jarang orang buat promo murah gilerr mcm nih.. 
tak perlu bukti, korang sendiri pun tahu kan.. 
diorang sekarang tengah buat PROMO tapi bukan jenis hardcover la.. 
yang ni softcover jer, kulit macam kulit magazine tu.. 
so, untuk sape2 yang suke gambar-gambar diorang dijadikan photobook or magazine, klik je kat gambar kat bawah ni n dalam masa yang sama jugak korang boleh join contest CRACK THE EGG yang diorang buat kat SINI ...

klik kat pic ni pun boleh.. =)
 ni haa offer photobook diorang yang bernilai RM10 tu..yang RM15 pon ade ni haa.. rugi xgrab wa cakap lu.... hihi


Korang klik je kt DEAL tu, untuk details k..

ingat tau, tempoh contest ni hanya pada 1 MAC 2013 HINGGA 30 APRIL 2013 saje tau.. 
sape cepat, die dapat dulu..!
ct dah rembat dengan RAKUSNYA 2 album dah.. hihi.. =) ssssshhh... 
*mane tau dapat lucky draw iphone ke samsung ke kan..? ngehngeh... =D

#selamat merembat offer#

No comments :