Sunday, March 03, 2013

Birthday Giveaway Nur Alja

tim87 | 6:34:00 PM | |
arini dah xdok keroje, aku terjumpa satu entry ni.. die ade buat GA dan aku tanpa segan silu nye join jugak walaupon blog aku xhebat mcm blogger2 lain.. hihi.. jom join GA ni..! =D


klik je banner kat atas ni ok..!

rugi sape yg xjoin, atleast korang boleh tambah follower and menaikkan traffic blog korang! hihi.. gudluck!

selamat berblogging..

14 comments :

RuBy ArE_TuN ArE_dA V-yAh said...

tq.. sy dh follow

Everything Here Is the Best Thing Ever

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/birthday-giveaway-nur-alja.html

Nor Aznida said...

i'm here :)

Dianaa said...

balas kunjungan ^^
http://www.fatindiana.com/2013/03/birthday-giveaway-nur-alja.html

♔ Cahaya Permata «^.^»♔ said...

TerimaKasih sbb Join GA Alja . Goodluck ye :)

Ada Penambahan , Sila LIKE Contest ini :) TerimaKasih :)


http://www.facebook.com/photo.php?fbid=413391792084666&set=a.413316642092181.1073741825.229358803821300&type=3&src=http%3A%2F%2Fsphotos-e.ak.fbcdn.net%2Fhphotos-ak-snc7%2F1022_413391792084666_299667346_n.png&size=800%2C300

#JemahAwesome said...

Hi,Ayna balas kunjungan! Done follow ^^

syazri95 said...

membalas kunjungan..dari GA yg sama..follow sini.. jum singgah.. :)

http://ceritasatucinta.blogspot.com/2013/03/birthday-giveaway-nur-alja.html

Aireyn Ashra ツ said...

jenjalan dari segmen yang sama ^^

http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/03/birthday-giveaway-nur-alja.html

Farahin Izzati said...

http://ehfarahin.blogspot.com/2013/03/birthday-giveaway-nur-alja.html

farahin follow blog ini :D
#196 TQ :)

Cik AmaBEE said...

Jom join Giveaway nih

http://ceritaciklebah.blogspot.com/2013/03/first-ever-giveaway-by-i-a.html

dan

http://ceritaciklebah.blogspot.com/2013/03/fabuloous-giveaway.html

dan

ni http://ceritaciklebah.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

IeZwa RazK II said...

HYe!! Dah join ke belum Mini GA By Iezwa Razk. Kalau belum, jemput lah join ye sebab GA ini akan berakhir pada 10/3/2013 ni. Ada 40 hadiah untuk dimenangi tau.

http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk_15.html

Eira Aikawa said...

Eira join GA ni..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/03/birthday-giveaway-nur-alja.html

butterfly said...

good luck..
dari segmen sama

http://www.nurulazieyan.my/2013/04/birthday-giveaway-nur-alja.html

Nur Aljawahir Kamashah said...

Taniah ! Anda Menang . Sila Lihat disini http://www.cahayapermata.my/2013/04/pemenang-birthday-giveaway-nur-alja.html

Tempoh Redeem Hadiah dari 6 April sehingga 20 April