Monday, February 25, 2013

Tahun 2013 yanG teRLambat!

tim87 | 10:14:00 PM |
assalamualaikum semua.. salam tahun baru 2013 walaupun ni dh bulan februari kan.. =)


waaaa.. debu nyerr blog ni... amboii, ni la dikatakan bizi kan.. hehe.. bizi la sangat.. 
actually, ct lame xupdate blog sebab concerntrate dgn kerjaya dan study.. al-maklumla kan, study part time sambil keje ni memang menguji kesabaran sikit.. tambah-tambah pulak dah kawen ni kan.. tanggungjawab tu sangatla besar, walaupun enchek husband jaoh kat perantauan.. ecehh.. 

baekla, citer pasal taun baru ni, so far xde la yang best sgt.. cuma tahun baru yang agak mencabar diri untuk lebih maju ke hadapan.. hehe.. permulaan tahun baru yang agak ok, tak tahu la lepas ni kan.. harap-harap yang baek-baek je.. banyak plan actually untuk taun ni, tapi banyak jugak dugaan.. next time arr kite citer2 ok.. sebab baru nak bukak buku baru taun ni.. 

happy blogging & smile panjang-panjang hokeyh! ^__^

1 comment :

Aien said...


hi..saje melawat..best blog nih..sy mintak izin follow yer...kalau sudi follow sy balik silakanlah:-)tq

www.kucingsenyap.blogpsot.com