Friday, October 30, 2015

PROMOSI GILA LEJEN PRESS!

tim87 | 10:17:00 PM |
Assalamualaikum korang!

Sapa peminat Lejen Press cerr angkat ketiak sat?! Jyeah! Kita kawan! Aku peminat novel indie, kureng sikit novel cintan cintun. Tapi ada la baca jugak seketul dua dulu-dulu. Biasa la budak-budak hingusan lagi time tu kan! haha!

Nah, untuk peminat Lejen Press, ade berita baek untuk korang! Dorang buat sale gila-gila beb! Tengok wayang ngan kapel pun tak semurah ni. haha!


Sumber : Page LEJEN PRESS

Selamat berlejen ok! Ade 22 list buku yang pergi takkan kembali weyh! Baek korang cepat-cepat dapatkan. So, korang usha sendiri la kat page tu eh! Dalam list tu aku dah ade beberapa buku yang beli beberapa tahun lepas kat Pesta Buku Antarabangsa kat PWTC! Hahaah! Time tu duit baucer buku beb! kikiki.. Bedal abes Terfaktab, Fixi, Buku Hitam Press, Lejen Press, Dubook and banyakkkkkk lagiii! Dah bagi baucer free, ape lagiiii.. kikikii.. Tapi agak-agak jugak la nak beli novel kan, selebihnya aku beli barang-barang assigment and buku-buku rujukan aku. Skang ni tak leh gi dah.. takdak sapa nak bagi lagi naaa..

Bah, Malass cakap panjang.. Korang p MPH skang ni, borong la buku-buku dorang ni ok. 5 buku tuuuu! Aku sendiri beli sebelum ni pun paling murah RM50 untuk 3 buku tauu dak! Hihihi.

Selamat menjamu mata. Selamat bershopping!

mmmmuahhciked!

xoxo,
bercakap dengan bintang

No comments :