Monday, October 19, 2015

come back!

tim87 | 12:24:00 AM |
Assalamualaikum korang!

Setelah berhempas pulas seminggu dua ni kerja non stop, baru malam ni dapat bukak belog ati merah ni. Rindu bebeno nak type entry!

Banyak benda jadi lately ni. Event, meeting, problems, kerja, family matter, personal matter here and there and bla bla blaa.. bosan! Hidup memang kene stress ke hah? Ermm..

Eh, type belog takleh stress stress. Dah promise dah ritu. Just be myself yang dulu-dulu. Biaq pi la orang nak kata apa kat cheq. Speakinggg dahhh!

Nak story best best je keh..! Semalam baru je setel Majlis Ijab Qabul adek pompuan aku. Yang terlebih eksaited nak buat itu ini tak lain tak bukan.. jeng..jeng..jeng..! Aku lerrr! Ekkeke..! Mistake nye skang aku keje kat Kapit. Kalau kat Sibu, dah banyak dah impian aku dulu yang tak tercapai, aku buat masa kawen adek aku ni ha... ermm.. tapi kan, tu pun ade jugak yang terrrrbuatt! Bukan sebab malas eh! Sebab aku takde masa langsung ngan family! Sebab ape? Sebab aku skang dah jadi hamba keje dah. Dah kenape tu aku pun tarak tauuu maa! Ermmm.. :(

Ok, tak banyak yang aku dapat share pasal majlis tu. Cuma aku boleh share la apa yang aku buat, gambar-gambar and bebel apa yang patut. Aku kan suka buat benda-benda seni ni, suke DIY, suke demand perfect part-part tu. Hahah! So, kebanyakan part-part yang remeh tu bagi kat aku. Part dapur? Ermm.. part tu bukan bidang aku sangat so aku kurengg sket la ke dapur.. cuma tolong itu ini secubit dua ade la.. Kikiki.. Malang kan dapat pompuan cenggini? Erkk.

 Eh,kita bebel pasal majlis ni kat next entry boleh? Yang pasti aku tengah lapaarrrr skanggg tunggu begerr tak sampai-sampai.. haha!!

Dan yang pasti jugak aku tengah menderma darah kat luar rumah ni sambil baring-baring tengok bintang. Perghhh, asyik gua cakap lu! Baru boleyy feeling-feeling cite hindustan sambil golek-golek! Eh? Kah..kah..kah!!

P/s : bintang, aku perlukan sesorang!!


Mmmmmmmuuuahhhhhcikeddd!



Xoxo,
Bercakap dengan bintang..

2 comments :

Receh Buck said...

Lawak Mat Bangla Ayat... gambar awek melayu

kipidap said...

Alhamdulillah..
Yeay siti boleh la jawab MIT nnt ye. All the best k!