Monday, September 28, 2015

Mak, Nak kawennnnnn!!

tim87 | 11:18:00 PM |
Assalamualaikum korang!

Rini scroll2 kat fb tiba pulak terjumpa screenshot message2 yang dorang plan nak prank mak masing-masing. Bukan bukan suke suke je. Just dorang nak tahu ape reaction mak masing-masing bila kita cakap nak kawen. Lagi-lagi nak kawen tahun tu jugak! Hihi. Cer korang try tanya kat mak korang plak. Nk tahu ape reaction dorang. Mula-mula aku rasa funny sangat dorang buat camni. Kesian pun ada tengok mak-mak dorang gelabah bila dapat tahu anak dorang nak kawen. Heheh! Tapi sebenarnya ada pengajaran jugak yang boleh kita ambil dari apa yang dorang buat terutama yang mengutuk dan mengomen yang tak baik pada dorang ni. Chill la beb. Ni experiment je pun.

Pas ni aku pulak nak try lah. Eh? Haha. Maakkkk!!

Mohon izin yang empunya screenshot ok.
Source : FB Sukan Star















Korang fikir dan renungkan la sendiri.



Mmmuahhciked!


Xoxo, 
Bercakap dengan bintang

No comments :