Thursday, January 15, 2015

Segmen Pencarian Bloglist Feb - Mac 2015

tim87 | 1:36:00 PM |
assalamualaikum.
Arini nak join 1st contest aku di tahun baru ni. Lama giloss tak join contest beb. Ok, malas nak bebel macam mak jemah. Klik je banner kat bawah tu k. Adiosss!
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


Segmen ringkas untuk mencari 15 blog untuk disenaraikan dalam bloglist Truly Love. 

Syarat Penyertaan:

1. Follow blog Maria Firdz
2. Follow +Maria Firdz 
3. Buat entry bertajuk "Segmen Pencarian Bloglist Feb - Mac 2015"
4. Copy coding di bawah dan pastekan di ruang HTML new post.


5. Publishkan entry dan tinggalkan URL penyertaan di ruangan komen entry ini sahaja.

Segmen bermula 15 Januari 2015 hingga 30 Januari 2015.
Kesemua pemenang akan dipilih melalui random.org.

Jom sama-sama memeriahkan segmen ringkas ini.. 

Terima kasih atas sokongan semua... 

Happy blogging (^_^)

7 comments :

Nooriah Abdullah said...

assalamualaikum
singgah follow sini

Maria Firdz said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih atas sokongan. Senarai peserta telah dipaparkan di sini:

http://www.mariafirdz.com/2015/01/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

Nantikan pengumuman peserta yang terpilih ya... Akan diupdate secepat mungkin.
All the best and enjoy blogging... (*_^)

Siti Rohaida Yusof said...

Singgah dari segmen yang sama
http://www.kisahsidairy.com/2015/01/segmen-pencarian-bloglist-feb-mac-2015.html
all the best

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgh cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/segmen-pencarian-bloglist-feb-mac-2015.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada juga buat segmen nanti boleh la join ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2015/01/segmen-pencarian-bloglist-feb-mac-2015.html

mama 3farhanah said...

Selamat bersegmen.
Singgah sini dari segmen yang sama ;-)

MG schmidt said...

jenjalan sini dr segmen yg sma ^__^

jemput join GA MG yg ke 3 fully sponsored byekinrazalli
http://melangkaugarisan.blogspot.com/2015/01/giveaway-by-ekinrazalli-worth-rm500-to.html

tq :)