Friday, January 16, 2015

SEGMEN : Bloglist www.nooratikahramli.com

tim87 | 11:05:00 PM | |
Assalamualaikum duniaa. Ni contest ke 3 aku join tahun ni. Sudah ku bilang, sepanjang minggu ni entry aku kebanyakan join segmen dan nak jalan-jalan kat blog je. Ok, klik banner kat bawah ok! 


Kalau diberi pilihan antara 4 sidebar yang disenaraiakan diatas, aku nak blog aku ni ditenyeh kat PERSONAL BLOG tu je. kalau ade sidebar "Blog Merapu" ke "Blog Membebel" ke, ha tu lagi sesuai kot kat makjemah ni.. ekekekkekek.. ;D *jangan marah ek tuan tanah kedaong*

Selamat bersegmen, selamat berblogwalking!
Muahhhhciked...! =D