Thursday, July 30, 2015

Tak Pernah

tim87 | 2:58:00 PM | |
Assalamualaikum korangg..

Aku dah teraddict pulak dengar lagu ni walaupun tak pernah tengok citer ni. Hari-hari radio bukak lagu ni. Hari-hari jugak lagu jiwang aku dengar. Memang musim ni musim lagu jiwang ke hape? Ke perasaan aku je rasa camtu? Eh, eh..? hahaha! Sape pernah tengok citer ni? Best tak? Kalau tak best malas nak tengok, kalo best aku tengok. kikikiki.!

Ekceli aku minat la jugak ngan Syukri Yahya ni since dia berlakon dalam Asam Pedas Untuk Dia. Haha. Time tu jugak aku ari-ari kecur lioqnak makan asam pedas. Hahaha! Takde la fanatik pun. Suke dia senyum je. Eh, tak sangke pulak mamat neh pandai nyanyi.

Dah, layan jap lagu ni. Sambil goleng-goleng atas rumput. haha. :D






Tak Pernah by Fathia Latiff & Shukri Yahya

Ku tak pernah terfikir jatuh cinta pada dirimu
Tak pernah terfikir kau kan jadi yang terindah
Mengapa terjadi

Ku tak pernah terfikir ku kan memiliku cintamu
Tak pernah terfikir kau juga mencintai diriku
Mengapa perasaan ini hadir

Ku tahu ku takkan bisa hidup bersamamu
Ku tahu ku bukanlah yang terbaik untuk dirimu
Dan janganlah kau bersedih hanya kerna diriku
Kerna ku tahu cintaku padamu kekal untuk selamanya

Mengapa terjadi

Ku tak pernah terfikir jatuh cinta pada dirimu
Ku tak pernah terfikir kau kan jadi yang terindah
Ku tak terfikir ku kan memiliku cintamu
Ku tak pernah terfikir kau juga mencintai diriku

Mengapa terjadi

Ku tahu ku takkan bisa hidup bersamamu
Ku tahu ku bukanlah yang terbaik untuk dirimu
Dan janganlah kau bersedih hanya kerna diriku
Kerna ku tahu cintaku padamu kekal untuk selamanya

Ku tak pernah terfikir jatuh cinta pada dirimu
Tak pernah terfikir kau kan jadi yang terindah

Mengapa terjadi


p/s : ada yang tengah jatuh cinta ke kat sini? Nah, aku dedicate untuk korang. mihmihmih.


xoxo,
bercakap dengan bintang

No comments :