Tuesday, July 14, 2015

Hati-hati balik beraya

tim87 | 3:54:00 PM |
Assalamualaikum koranggg..

Dengar-dengar ramai yang dah start cuti. *termasuk aku* Dah star balik kampung pun kan. Aku balik kampung besok. Hehe. Baru de feeling-feeling balik kampung kan. Haha. Tapi rumah kat bandar. Acaner tuh? Haha.

Ok, pada yang nak balik kampung tu. Hati-hati di jalan raya k. Kita tak tahu malang tidak berbau. Macam-macam kes dah dekat-dekat nak raya ni. Tu belum lagi aku story pasal kes loyat tu. Eh? Tak mo la spoil blog aku dengan citer camtuh. Haha.

Jangan lupa baca doa naik kenderaan ok.


Ingatlah orang yang tersayang k.
Aku pun sayang korangg!
Doakan perjalanan kami balik besok ok.
Mmmuahhciked!

Xoxo,
Bercakap dengan bintang

No comments :