Friday, July 31, 2015

Minta Pujuk!

tim87 | 12:26:00 PM |
Assalamualaikum korang!

Pelik sikit tajuk entry arini. Hahahaa. 
Sape pernah merajuk cer angkat ketiak kejap! 
Merajuk ni selalu nyerr orang tunjuk jari pada pompuan je. Yess, pompuan memang suke merajuk kot.? walaupun aku selalu menafikannya dari dulu. Tapi aku perasan lately ni aku pulak yang kena. Hukum karma eh? Hahahahahahah!

Korang pernah tak merajuk dan mengharap ada orang yang nak pujuk lagi-lagi orang yang korang sayang..? aaaahhhh, tipu la korang kate tak pernah kan? Kadang-kadang sanggup cari isu acah-acah nak merajuk kononnye nak mintak dipujuk. kan..kan..kan..kan... Tapiiiiiiiiii.........

at the end of the story, orang tu tak faham or buat-buat tak faham.. Last-last korang terpaksa la pujuk diri sendiri! haha. Sendu tak? alolololoolooloo.. kesian kan. pujuk la diri sendiriii tu haa! :D

Eh, gelak? bukan patut marah ke? haha.

ok. nak cakap tu je. kbai. haha

Mmmuahh!


xoxo,
bercakap dengan bintang

No comments :