Saturday, June 01, 2013

FOUZIAH GAOS DAH BERTUNANG!

tim87 | 11:44:00 PM |
Alhamdulillah.. 
Jun yang sangat awesome..! 
ramai yang invite aku untuk majlis nikah, majlis aqiqah, majlis tunang dan sebagainya.. 
termasuklah pelakon ni, Fouziah Gaos! 
Sorry sis, tak dapat nak datang.. susah2 jer invite ek..haha.. =D
jom cuci mata tengok gambar sekitar majlis pertunangan Fouziah Gaos ni dan inchin tunangnya, 
Md Zhafran Md Yusof yang diadakan di Bora Asmara, Kuala Lumpur.








Rugi tak datang kan..? hehe.. sebab yang buat aku rugi adalah dessert itu! yummyy..! nak try buat la pas nih.. haha.. Aku doakan semoge kak pojah bahagia disisi tunang tersayang..! 
aminn ya rabbal alamin.. =) 
sweet couple!

No comments :