Sunday, June 09, 2013

Jawapan tentang anak Farid Kamil

tim87 | 8:54:00 PM | | |
Beberapa hari lepas heboh sangat pasal Diana Danielle dah melahirkan anaknya d Australia.. Yang hairannya, banyak pulak manusia-manusia yang tak sayang mulut mengata dan membuat spekulasi yang pelik bin ajaib.. kesian DD dan my hero Farid Kamil nih.. =) *senyum-senyum malu*

Ok, memang betul si hero kacak tu ade upload gambar die tengah cium baby, tapi tidak semestinya baby tu baby dia kan..? yang orang nak meroyan sangat tu pesal..? xpernah kiss baby ke..? aku pon pernah ok! hiihi.. bakcup nampak! =)

gambar ni la yang tersebar tu..



Akan tetapi, adik kepada Hero aku ni, Fadzil Zahari ni dah pun mention kat die punye instagram, yang baby tu bukan DD & FK punye, tp adik diorang yang punye.. xpercaye, tengok nih..!


hah, kan..? dah puas mengate dan mengumpat ke..? untung DD & FK dapat pahala lebih gara-gara gossip panas yang tak seberapa nih.. 

Papepun, aku doakan FK dan DD kekal hingga ke syurga dan dikurniakan anak yang soleh dan solehah dan yang pasti mesti kiut macam aku.. aminnn.. =) #hehe~ jangan muntah ok! ini realiti.. 

Last but not least ok, sila vote n like gambar kami untuk contest di PIXAJOY ni ok..! klik je kat situ.. tQ..! mmuaahhh..sayang korang~

ok bai...!

2 comments :

L@L@milie said...

hahaha.. kan dah terjawab.. tu la, jgn suka2 judge org. siasat dulu :)

ctmz said...

haha.. kan..? mrh jugak sebab bace byk sgt org judge diorang ni.. sampai sanggup kire brp bulan DD dh preggy.. kesian diorang.. kan