Monday, May 13, 2013

MALWARE PUNYE PASAL..!!

tim87 | 5:22:00 PM |
Assalamualaikum wbt.. hi bloggers n readers semua.. sorry xdapat nak update entry untuk beberapa hari ni.. 
nak tau kenape..? TITLE entry aku kali ni dah bagi hint dah.. ok.. 

ni mase kene malware tu.

beberapa hari yang lepas, blog aku terkene MALWARE...!! puas aku google macamana nk settlekan n hapuskan malware ni.. so.. dah SELAMAT part MALWARE tu.. aku dapat tutorial nak buang daripada sape tu aku lupe.. sbb byk sangat link mase tu org bagi aku.. 

Then, masalah besar pulak ni.. masa nak buang malaware tu, silap aku sebab tak preview dulu blog tu.. TUP TUP terus save then! ape jadik..? 
tengok je kat bawah ni.. huhu.. malesss den nak komen dah.. haha.. memang aku sakit hati giler part nihhh..
segala2 entry aku yang agak poyo semua dah hilang.. bukan hilang kot, sbb aku terdelete kod ccs kat template tu kot.. tangan gataiii sangat masa tu..huhu.. aku ngaku memangg silap aku yang besarrr!


ni gambor lepas tedelete kod.. haha.. padan muke!

so, untuk sementara waktu ni, blog aku tidak la secantik orangnya, secute org nya.. haha..aku tengah buat renovation besar kat blog aku.. so, korang sabar la ek.. tunggu blog aku yang berwajah baru.. jang korang unfollow plak aku nanti hokeh.. huaaaa.. sodehh den!

papa pun..selamat berblog..
pssttt..! jangan lupe follow aku pada yang belum tu ek.. =)








4 comments :

Nasuha said...

Bahaya juga kna malware...

ctmz said...

Tau xpe nasuha... ct bru 1st time kene.. tu yg meroyan tahap gaban tuh.. hihi..

Ikha Shiro Chan said...

macam susah jer nak buang malware tu..

ctmz said...

xsusah ikha..cume perlu hati2 je sebab takut terdelete kod lain jer.. tu yg blog ct jadi mcm tu.. huhu.. =) ni 1st time kene, ingtkan xkan pernah kene pn.. hihihi