Thursday, November 21, 2013

Langkawi or Kuala Terengganu?

tim87 | 2:54:00 PM |
Assalamualaikum bloggers..

Ct nak mintak pendapat korang ni... Mane lagi best ek, LANGKAWI ke KUALA TERENGGANU..? Ct plan nak buat trip lagi next year memandangkan AA ade buat promo ni kan.. bagi aku kire murah la jugak promo dorang walapun dorang ni salu je ade HIDDEN COST! haha.. =D
 apa-apa pun aku memang selalu gune AA kalau nak jumpe chenta hati beta.. kikikii...!

So, sape-sape yang pernah gi tempat-tempat ni, boleh tolong suggest ngan ct tak...? Ct memang tak pernah lagi sampai sini, so mintak tolong korang sangat-sangat yang ade banyak pengalamn tu.. Tak pun korang yang memang asal LANGKAWI OR KUALA TERENGGANU ni, boleh share tempat-tempat menarik tak? Untuk plan, aku decide nak stay 3 ari 2 malam je.. Just for fun and nak deting-deting ngan chenta hati..!  ooppss.. Ekceli nak celebrate birthday sendiri je ponn! haha.. xde orang nak wat suprise kat kite kan... huhu.. =')

Haaaaaa.. ni bukti aku jumpe promo murah kat AA..!! dua-dua tempat ni same je harga tiketnye.. tinggal CT nak pilih je lagiiii....




Jasa baik korang akan daku kenanggg sampai bila-bila.. ecewah! sayangggg koranggg.. 
Mmmuuahh!!!

No comments :