Wednesday, December 11, 2013

Ada apa dengan tarikh 11.12.13??

tim87 | 1:12:00 PM |


Assalamualaikum semuaa..

11.12.13....

Kompom arini ramai yang update pasal tarikh ni kan..?
haha.. kalau bagi aku bukan penting sangat pun.. =D
Tapi, untuk pengetahuan korang, tarikh ni akan berulang setiap 823 tahun.. So..? Tahun ni je la kot kite jumpa tarikh ni sepanjang hidup kan? *sumber ni aku dapat masa tengok MHI pagi tadi* hihi

Ok, pada tarikh ni jugak kompom ramai yang book nak nikah kan..? antaranya korang tau-tau la kan, Zain Saidin ngan Che' Ta kite tu... dan sorang lagi pereka fesyen terkenal iaitu Jovian Mandagie ngan pasangannya Nina Ismail Sabri.. Pape pun, aku doakan dorang ni bahagia till Jannah.. InshaAllah..aminn.. =)

Jom tengok gambar kad kahwin dan pre-wedding dorang yang awesome tu... aku taknak komen pape, tu keje dorang kan.. just doakan yang baik-baik je untuk dorang k..


sumber : enchek google! 


nampak mahal siotttt!! hihi..
ni time malam berinaiii uolss.. =)

RCWZS-time tunang kalau xsilap aku..






nampak kiut dorang kan! aku suka caption ni!
kad kawen dorang siap ade perfume lagi! naissss...

prewedding dorang ni kat PARIS jugakk..



ok, sekian untuk arini.. selamat bernikah, selamat bersanding, selamat melahirkan anak, selamat berkapel dan selamat lah semuannyaaaa.. =) peace no war ok!





1 comment :

amal salleh said...

sweet je jovianina :)

jom join
http://cheqmoomoo.blogspot.com/2013/12/hadiah-dari-thaqif-giveaway.html