Wednesday, October 09, 2013

Lulus PAC!

tim87 | 4:49:00 PM | | | | | |
Assalamualaikum wbt semuaa..


lama xbukak blog ni kan.. macam sarang tikuss dah.. Actually, memang banyak story yang aku nak share tapi xde kesempatan nk update kat blog ni.. sok, aku akan cter jugak walaupun dh cter basi kan..? eekekke..

ohhh, dah baca title...?? yerpp.. aku memang nak share kegembiraan aku ngan korang.. PAC yang aku join aritu under KEMAS tu, aku dah LULUS dah!! Syukur sangat2..! memang macam nervous sangatt nak tunggu reslut ni sebenarnya.. dah la result lambat keluar.. bayangkan, PAC bulan 5, bulan 10 baru dapat result.. huhu.. dah hampir give up jugak dah sebab ingatkan memang xlulus ke ape ke kan.. tapi, pape pun aku bersyukur sangat dah lepas ke tahap ni.. so, aku dengar plak, lepas ni ade kena panggil interview.. tak tahu betul ke tak je lagi.. yer kot..? Pasal pengalaman PAC ni aku pernah share kat entry yang lepas.. boleh baca balik untuk pengetahuan dan perkongsian bersama ok.. hihihi.. ni link nyer.. ====> KLIK SINI!





Dalam kekusutan pasti ada hikmahnya kan.. memang betul kata orang, kalau kita sabar, Allah akan tolong kita. Aku yakin itu! 

eh2 jap.. aku baru prasan ade 1 lagi entry aku yang xpost2 out lagi.. haha.. lame sangat tinggal blog, rupe nye jadi draf je entry tu.. nak share jugak berita baik nih.. aku LULUS jugak PAC JKM bulan 3 aritu.. Syukur sekali lagi YA ALLAH.. =') memang aku bersyukur sangat... sebab dengar-dengar ade gak member yang tak lepas PAC JKM arituh.. kesian plak aku dengar.. tapi xpe, korang jangan give up ok.. rezeki masing-masing kan.. Allah kan adil.. cuma lambat atau cepat je kita dapat.. InshaAllah, dengan izin Allah..



okla, aku pun sebenarnya curi-curi je nak taip berita gembira ni.. ekekeke.. *jangan ikut tau!* dah2.. nak p wat keje dulu hokeyh!.. sape-sape calon yang ikut PAC KEMAS or JKM aritu, sila komen dan share la ngan kita result hokeh..! nyatakan nama dan tempat korang PAC jugak ok! =) tak salah kalau kita nak kenal kan.. mana tau kot2 jumpa balik masa interview or dapat keje nanti kan..? pape pun, tahniah pada yang LULUS.. pada yang tak lulus tu, cuba lagi ok.. jangan sekali putus asa..salam sayang...! mmmmuuuahhh..! jumpe next entry ok!

6 comments :

Nurfaezah Abdullah said...

tahniah lulus ^^ blog fae pun dah jadi cam sarang tikus.

ctmz said...

thanxx fae! mmg lama gler xupdate blog ni.. hehe~

Stefanie Seli said...

Ct, kalau dh lulus JKM ariya ada kenak interbiu juakkh??kmk kemas ariya Gagal tpi JKM ya lulus..

ctmz said...

Stefanie..aok, sp yg lulus jkm rya akn ada intebiu..kmk bk cek email tek kmk dpt intebiu 15hb tok.. ktk dpt x?

atanayuiman @ Jue said...

saya dapat inteview JKM pada 16/11 kat putrajaya.. but, sayangnya mcm x dapat pergi je sebab sekarang dah menunggu hari nak bersalin jer.. lama benar dorg ni nak panggil interview kan. dari stat belum mengandung sampai nak bersalin dah.. huhu

ctmz said...

xpa atanayuiman.. mungkin belum rezeki kan.. mana tau lepas dapat baby murah rezeki kan.. =) selamat melahirkan ok.. inshaallah dipermudahkan.. amin.