Wednesday, February 19, 2014

Pencarian Bloglist Bulan March

tim87 | 9:10:00 AM |
Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Setelah sekian lama tidak buat segmen ni , hari ni tercetus pulak idea simple nak buat segmen untuk cari bloglist baru . Kalau dulu tira buat segmen jom bersahabat . Kali ni tira nak kekalkan niat nak mencari bloglist bagi setiap bulan .

Dan segmen untuk kali ni adalah untuk bloglist bagi bulan hadapan , bulan March ! Jom lah join . Just buat entry je okeyyy . Entry pn dah siap . Just tinggal copy dan paste ! Ini semua idea bernas kkak Mia lahh . hehe . Senang dan Simple kan ?.

1. Buat entry bertajuk ' Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March'
2. Copy coding entry dan paste .
3. Submit dibahagian komen okeyy .

Segmen ini akan berlangsung sehingga akhir bulan February . Dan bloglist akan diterbitkan awal bulan March . Join Dulu okeyy .

21 comments :

kenny977world said...

Hai, slm1malaysia...kenny977.blogspot.com

Nur Atira said...

salam . singgah sini follow 241 . btw , thanks sudi join segmen tira . :)

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah petang di sini dan follow...terima kasih sudi singgah blog Diana...semoga berjaya dari segmen yang sama..

Nur Sakinah® said...

salam singgah dari segmen yang sama..good luck sis.

Amirah Nuraisyah said...

singgah dari segmen yang sama :'D

follow sini jugak..hee
http://akugadishijabista.blogspot.com/

Cikna said...

Salam, dari segmen yg sama Cikna refollow kembali jgk ye

http://cikna136.blogspot.com/2014/02/pencarian-bloglist-bulan-march-by-nur.html

Nur Khairiah Irwanie said...

singgah sini n done follow :)

msredcheesecake said...

good luck n have fun k

Syuhada Baharudin said...

salam ..
datang blogwalking dari segmen yang sama.
wish you all the best.

http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist-bulan-march.html

mama amir said...

done follow u back...^_^

aznur elya said...

salam perkenalan, dtg singgah & BW.. follow dr segmen yg sama..:

Khalil Hashimie said...

hehe. Gudluck for your.
Kita dari segmen yang sama.
mari sama-sama menfolowkan diri.
Done follow u.

http://datokhalilst.blogspot.com/2014/02/assalamualaikum.html

ctmz said...

Tq..salam perkenalan khalil.. ;)

ctmz said...

Tq aznur.. slmt bersegmen.. ;)

ctmz said...

Thanxx syuhada.. salam perkenalan dr ct.. ;)

ctmz said...

Thanxx mama amir.. ;)

ctmz said...

Gudluck too msredcheesecake.. ;)

ctmz said...

Gudluck too sakinah.. ;)

ctmz said...

Thanxx amirah.. ♡

ctmz said...

Thanxx cikna.. salam kenal dr ct..