Sunday, December 25, 2011

i'm coming back..!

tim87 | 11:10:00 PM | |
assalamualaikum wbt to all readers n my blogger frenzz.. =)

waaahh.. rindu nyer dgn korang smuaaa,... rindu nak hapdet diz belog! sangat lama ok sy bercuti utk belog nih.. apa2 pon, thanxx to all yang wish on my wedd hari tuh.. xsempat nk reply email n comment2 korang.. pape pon, ct hari nih, just nk jenjalan je dulu kat belog korang, b a silent reader plak.. ekeke.. okeh2, ct nk upload cket pic akad nikah hari tu as a teaser ok..! =) teaser je dulu, pastu baru review pasal majlis plak.. ni pon kebetulan nk main 1,000,000 money drop, so mase yg sama terbukak plak belog nih... hiihikk.. ok, jom cuci matoo tu nk tengok teaser majlis akad nikah ct... =) njoy ok guyss...! =D 
lantern paper yg pada asalnya bkn plan nk letak d situ.. ekek.. tp ok gak la mata ni memandang.. hihi~

pomander ball ni je la mampu ct  buat.. ade citer disebalik pomander nih..! 

scented candle from Ikea.. =) sangat best bau nye!

ehemm..last minute HB ok!

yang ni xyah cakap pon korang dh tau kn.. hihi.. =P



kompom tau kan ni kat mane.. hehe~

fyi, pic2 ni ct amik dr BFF ct, yg juge merupakan cik pengapit hari tu...Chekgu Aira, thanxx so much darling!! sorry sbb byk pic ko aku ambek.. ngeh3... bah3.. sekian dulu untuk malam ni, esok kalau rajin, ct haplod lagi..! mmmuuaahhh3 utk korang..~ peace ya!

wassalam.. =)


2 comments :

miss ain said...

salam perkenalan. nice blog dear.
i link u. :)
http://nurulainlatif.blogspot.com/

ctmz said...

thanxx ain... sorry lmbt rply.. bar je on9.. =) thanxx.. i pon dh follow .. ^__^ nice to know u..