Monday, November 02, 2015

Hati merah yang tak merah

tim87 | 5:53:00 AM |


Hati merah....
Memang nampak je aku kuat. Dalam hati.. mashaAllah.. tak tau nak kata apa dah. Kalau hati tu macam kertas, dah jadi abu dah.. Haish. 

Senyum? Haha. Nak cover line ja tu. Saja nak buat diri ni hepi. Dah takdak sapa nak hepi kan kita, kita buat-buat sendiri ja lah. Erkk.. annoying tak perasan tu? 

P/s : sebelum line takdak, cakap lu ngan ati merah. *mata masuk habuk, jerebu kuat agaknya*

Selamat Hari Isnin.
Annyeonghi jumuseyo!
*Hugs*

Xoxo,
Bercakap dengan bintang

4 comments :

aeinna Musa said...

tahniah menang segmen blog ena, cek di link ni, kat bawah skali ye senarai bloglist tu.


http://www.aeinnamusa.com/2015/10/11-kelebihan-lynkmy-yang-mengujakan.html

aeinna Musa said...

done #284

ctmz said...

yeayyyy!! tengkiuuuu aeinna!! tak sangka pulak dapat! =)

aeinna Musa said...

Alhmdulillah