Wednesday, April 08, 2015

1st Bloglist Segment by ZueZulaikha

tim87 | 5:07:00 PM | | |
Assalamualaikum duniaa..

Meh join segmen 1st Bloglist Segment by ZueZulaikha ni! Mane tau tuah ayam kan. hewheww..!

Klik je banner kat bawah macam biasa k. Follow rules yang dinyatakan. Simple je!


Aku dah follow dah belog penganjur ni. here am i! Follower ke -395!!


Haaa, ape lagi korang, moh lerr kite ramai-rami serbu segmen ni. Lagi ramai lagi best! senang jugak aku nak follow blogger yang aku tak follow lagi.. Blogwalking la pasni eh.. =)

Gudluck uolss.
Muahhhciked!


xoxo,
bercakap dengan bintang

3 comments :

ZueZulaikha said...

Assalamualaikum awak, awak join kan segmen ni? tapi, agak-agak awak dah hantar ke belum link penyertaan sebab saya tak dapat cari pun link penyertaan awak dekat ruangan komen segmen ni.. Hope awak boleh buat tindakan segera sebelum tarikh tutup ye.. :) p/s: saya terjumpa link ni masa blogwalking ke blog peserta lain..

ctmz said...

Waalaikumsalam. Ehh.. rse cam dah bagi link dh ritu.. takpe.. pasni sy mskkan link tu ek.. sorry awk.. lame dh kot join segmen ni..

ctmz said...

Waalaikumsalam. Ehh.. rse cam dah bagi link dh ritu.. takpe.. pasni sy mskkan link tu ek.. sorry awk.. lame dh kot join segmen ni..