Friday, November 11, 2011

cincin kawen

tim87 | 5:02:00 PM | | 5 Comments so far
peepss!
cincin oh cincin.. emas makin mahal... cincin kawen x beli lg.. uwaa~ how3..??
nak beli white gold, enchek tunang xnak.. why..? sbb die ckp white gold xde value.. haisshh.. xkn sy nk jual cincin kawen tu kan..?? well, sy tpksa jugak ikut ckp big boss tu.. BAEKLAH...

ade skodeng2 gak dlm enchek google, cincin yg ct bekenan.. buleeehhhh ke beli..?? mampu ke ko CT..?? haisshh..




actually, ct xsuke cincin yang ade permata timbul tu.. sbb kalau tsangkut, hilang la permata itu.. huhu~ sbb pernah terjadi ngan cincin merisik ct.. permata dh hilang sbb tersangkut kat mane2 tah,,... so, ct hantar balik kat kedai emas tu, mtk diorang letak balik permata tu, syg ape.. masa diorg nak bagi balik tu, tengok permata tu terlalu besar dari asalnya.. sangat burukzzzz n ct xpakai pn.. kitorang tanye la knpae xsama besar dgn yang asal, diorg boleh cakap XADA..?! huhh~ bayar je la RM 20 tu tau..! pape pon, ct suke cincin tuang ct.. simple jer... kat dalam tu ade nama kitorang n tarikh pertunangan sekali.. sweeett kan..? hehe..~ perasaann!


ni la dia cincin kawen tu.. =) simple je kan..



ok la.. selamat menjamu mata... selamat semuanya... =)

Wednesday, November 09, 2011

Road Signage a.k.a Papan Tanda

tim87 | 5:17:00 PM | | 6 Comments so far
Salam semua.. 
petang ni, ct curik-curik design signage a.k.a penanda arah ke rumah pengantin nih.. ct buat simple jerkk.. sbb bnde tu xpntg sgt pon.. hiihik.. kalau hujan, habiss la basah.. huhuk3.. betull x..? 
simple but nice kata org.. ^_____^ 
kalau x ok tu, tolong2 la tegur eyk.. nk mtk pendapat korang ni.. blurr sbb buat saat2 ahkir nih.. enchek tunang xtau ct buat mende alah ni.. kalau nk g tau die pn, kompom die ckp xyah buat.. biasa la kan.. org laki, bende yg remeh temeh ni confirm xnk buat.. leceh la ape la... tp ct k jugak buat.. hehe~ <---- ngade2.. ^__^ hik! meh tengok hasil yang xberape nk elok ni... jeng3....





Ok ke x eyk..? ct buat dlm bentuk microsoft word jek.. size A3 paper.. simple sangat2 kan..?  klik je pic tu untuk besar kan... huhu~  kaalau xok, ct nk betulkan.. ermm.. selamat mengkritik ok.. baek lah.. ct gerak dlu ek.. kritik tau, jgn xkritik.. huuhu~
wassalam.. =)